Pobjednici natječaja udruge Biovrt “Očuvajmo bioraznolikost u školskom vrtu” - Biovrt - u skladu s prirodom

Projekti Silvija Kolar-Fodor 14. studenoga 2023.

Pobjednici natječaja udruge Biovrt “Očuvajmo bioraznolikost u školskom vrtu”

Završio je nagradni poziv udruge Biovrt – u skladu s prirodom za osnovne škole u RH u kojem darujemo edukativnu puzzle igru “Upoznajmo pomagače u vrtu” i brošuru “Očuvajmo bioraznolikost – svi smo dio rješenja”.
Više o tome pročitajte OVDJE.

Nakon prve faze natječaja u kojem su nam škole poslale svoje prijave, objavili smo foto album na našoj fb stranici Udruga Biovrt u skladu s prirodom, na kojem su svi mogli glasati za svoje favorite.  U konkurenciji za nagrade je bilo 38 škola. Album možete pogledati OVDJE.

 

Tko su dobitnici?
5 dobitnika odabrali su građani/ke svojim glasom/lajkom, dok je 5 prijava izabrao žiri udruge Biovrt. Čestitamo pobjednicima!

 

Bilo je izuzetno teško izabrati dobitnike s naše strane jer su sve priče prekrasne, inspirativne i  zaslužuju nagradu. Zbog toga je udruga Biovrt odlučila nagraditi i sve ostale sudionike koji su bili u konkurenciji na glasovanju s edukativnom puzzle igrom i brošurom.

A pobjednici po izboru publike i udruge Biovrt uz edukativne materijale dobivaju i poklon komplet sjemenja iz Biovrta 🙂

Ipak su nam blagdani blizu, a mi vas volimo darivati, posebice ovakve krasne i inspirativne priče.
Nagrade svima šaljemo poštom.

Dragi učitelji/ce, profesori/ce, stručni suradnici i roditelji, potaknimo čim više inicijativa edukacije i raznih biovrtlarskih aktivnosti u školama – naša djeca to trebaju i zaslužuju.

Aktivnosti udruge Biovrt pratite na www.biovrt.com 

Aktivnosti udruge Biovrt u međimurskim školama pratite na http://www.biovrt.com/projekti 

A ukoliko pišete ili provodite školske projekte na ove teme, pozivamo vas da u svoje školske aktivnosti i projekte uključite udrugu Biovrt, nešto više o tome pročitajte na poveznici OVDJE.

O autorici