Poziv na online predavanje "Uzgajajmo vlastitu hranu - jesenski radovi u vrtu" 25.-31.10.23. - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 20. listopada 2023.

Poziv na online predavanje “Uzgajajmo vlastitu hranu – jesenski radovi u vrtu” 25.-31.10.23.

Uzgoj vlastite hrane put je prema vlastitoj samodostatnosti i boljem zdravlju.

U ova izazovna vremena divljanja cijena, nesigurnosti i sve nekvalitetnije hrane na tržištu, sve više ljudi okreće se uzgoju vlastite hrane.

I to je zaista odluka i put u pravom smjeru, jer osim vlastite hrane donosi puno dobrobiti u naš život.

Radost, zdravlje, obilje, hranu za koju znamo na koji je način uzgajana. Slobodu da odšećemo do vlastitog vrta i tamo uberemo naš obrok kad god poželimo.

Sezonsko, lokalno, organsko pravi je smjer u kojem bi trebalo težiti i u uzgoju i u konzumaciji hrane.

Jesen je, ali to nikako ne znači da je vrijeme mirovanja ili da je kraj za ovu vrtlarsku sezonu. Upravo sada je vrijeme za sjetvu i sadnju kultura koje ćemo brati na proljeće, ili pak idućih godina.

Da bi i vas inspirirala na uzgoj vlastite hrane poklanjam vam online predavanje u kojem ću vam otkriti što sve sijemo i sadimo u ovo doba godine te kako pripremiti vrt za zimu.

Osim ove teme, informirat ću vas i što se trenutno događa s prijedlozima zakona o sjemenju u deregulaciji novih genomskih tehnika na razini EU. Saznajte koliko je ugrožen uzgoj organske hrane i očuvanja sjemenja koje nam sprema Europska komisija prijedlozima novih zakona.

 

Predavanje “”Uzgajajmo vlastitu hranu – jesenski radovi u vrtu”  bit će besplatno dostupno online od 25.-31.10.2023. na mom Youtube kanalu, a da bi ga mogli besplatno pogledati trebate se prethodno prijaviti putem online prijavnice.

 

PRIJAVITE SE ZA GLEDANJE PREDAVANJA od 25.-31.10. OVDJE.

 

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih sedamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

 

Poveznicu za gledanje primit ćete na vaš e-mail od 25.10.23.

O autorici