Privatnost i kolačići - Biovrt - u skladu s prirodom

Privatnost i kolačići

Privatnost i kolačići

Osobni podaci naših korisnika su najbitnija stavka. 

Garantiramo vam da su vaši podaci sa nama sigurni.

Administrator kataloga biljaka na www.biovrt.com koji je kreiran u sklopu udruge Biovrt – u skladu s prirodom, Novo Selo Rok, Maršala Tita 140, 40000 Čakovec, Republika Hrvatska obavezan je čuvati osobne podatke svojih korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za provedbu narudžbi. Svi naši djelatnici i odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Za potrebe obrade vaše narudžbe iz kataloga biljaka prikupljamo slijedeće podatke:

• ime i prezime
• adresu
• broj telefona za kontakt
• e-mail

Za točnost podataka koje je korisnik unio ne odgovaramo, već su oni krajnja odgovornost korisnika koji ih upisuje.

Kako bi osigurali sigurnost, prikupljaju se i IP adrese s kojih korisnici pristupaju web stranici www.biovrt.com. Svakom korisniku se na početku posjete dodjeljuje privremeni kolačić (cookie) koji služi za identifikaciju i praćenje liste želja. Na vaše računalo, tablet ili pametni telefon www.biovrt.com može spremati i druge kolačiće kao što su identifikacijski broj korisnika u šifriranom obliku te kolačiće koje koristi Google Analytics čime se analizira posjećenost web stranici.

Svi podaci koje ste upisali prilikom slanja narudžbe iz kataloga biljaka se pohranjuju trajno na web stranici www.biovrt.com. Privremeni kolačići se pohranjuju u memoriji poslužitelja samo za vrijeme posjeta i brišu se nakon sat vremena neaktivnosti na stranici, dok se trajni kolačići pohranjuju na računalo, pametni telefon ili tablet korisnika (posjetitelja).

Administrator www.biovrt.com web stranice podatke može koristiti za potrebe statističkih analiza. 

Www.biovrt.com neće niti u jednom slučaju predati neovlaštenim osobama. Dostavnoj službi Hrvatska pošta d.d. i Tisak d.d.  povjerit ćemo samo podatke koji su potrebni za dostavu na vašu kućnu adresu, a to su vaše ime i prezime, adresu stanovanja, mjesto stanovanja i ako je potrebno (Tisak d.d.) broj telefona koji ste upisali kod registracije. 

S korisnikom ćemo stupiti u kontakt putem sredstava za komunikaciju na daljinu (telefon, e-mail), osim ako se korisnik tome izričito protivi.