Pobjednici natječaja udruge Biovrt “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima” - Biovrt - u skladu s prirodom

Projekti Silvija Kolar-Fodor 31. listopada 2022.

Pobjednici natječaja udruge Biovrt “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima”

Završio je nagradni poziv udruge Biovrt – u skladu s prirodom za osnovne škole u RH u kojem darujemo edukativnu društvenu memory igru i brošuru “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima”.
Više o tome pročitajte OVDJE.

Nakon prve faze natječaja u kojem su nam škole poslale svoje prijave, objavili smo foto album na našoj fb stranici Udruga Biovrt u skladu s prirodom, na kojem su svi mogli glasati za svoje favorite.  U konkurenciji za nagrade je bilo 35 škola. Album možete pogledati OVDJE.

 

Tko su dobitnici?
5 dobitnika odabrali su građani/ke svojim glasom/lajkom, dok je 5 prijava izabrao žiri udruge Biovrt. Čestitamo pobjednicima!

 

Bilo je izuzetno teško izabrati dobitnike s naše strane jer su sve priče prekrasne, inspirativne i  zaslužuju nagradu. Zbog toga je udruga Biovrt odlučila nagraditi sve sudionike koji su bili u konkurenciji na glasovanju s edukativnom memory igrom i brošurom “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima”, te s 3 poklon paketića sjemenja iz Biovrta.

A pobjednici će uz igru i brošuru primiti veliki poklon paket sjemenja iz Biovrta koji se sastoji od čak 10 paketića sjemenja.

Ipak su nam blagdani blizu, a mi vas volimo darivati, posebice ovakve krasne i inspirativne priče.
Nagrade svima šaljemo poštom.

Dragi učitelji/ce, profesori/ce, stručni suradnici i roditelji, potaknimo čim više inicijativa edukacije i raznih biovrtlarskih aktivnosti u školama – naša djeca to trebaju i zaslužuju.

Aktivnosti udruge Biovrt pratite na www.biovrt.com 

Aktivnosti udruge Biovrt u međimurskim školama pratite na http://www.biovrt.com/projekti 

O autorici