Poklon sjeme uz svaku narudžbu 22.-29.05.24. povodom Svjetskog dana pčela i bioraznolikosti - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 22. svibnja 2024.

Poklon sjeme uz svaku narudžbu 22.-29.05.24. povodom Svjetskog dana pčela i bioraznolikosti

Od 22.-29.05.2024.  imamo posebnu ponudu za sve naručitelje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”, puzzle igre “Upoznajmo biljno carstvo”, kalendara, ruksaka, majice te online edukacija iz Biovrta.

Od 22.-29.05.2024. uz svaku narudžbu putem našeg webshopa na www.taraxacum.hr  dobivate na poklon 4 paketića sjemenja cvijeća koje je prekrasno za cvjetne gredice, a vole ih i korisni oprašivači i ptice:  suncokret (Helianthus annuus), uresnica (Cosmos bippinatus), goruća ljubav (Lychnis chalcedonica) i Echinacea.

Dodatno, svatko tko naruči 2 ili više predmeta iz webshopa u ovom razdoblju dodatno bira još 4 poklon paketića dostupnih sorti iz našeg kataloga na www.biovrt.com/katalog, te poklon brošuru “Očuvajmo bioraznolikost – svi smo dio rješenja”.

 

20.05. slavimo Svjetski dan pčela.  Ujedinjeni narodi su 2017. godine, na inicijativu Republike Slovenije, 20. svibnja proglasili Svjetskim danom pčela, a s ciljem  povećanja osviještenosti o značenju pčela za očuvanje ravnoteže u prirodi i opstanak cjelokupnog čovječanstva. Ovim se danom želi upozoriti na značaj pčela i ostalih oprašivača, ali i doprinijeti njihovoj zaštiti na međunarodnoj razini.

Na ovaj je uobičajeno da se dijele razne objave putem društvenih mreža s porukama da trebamo čuvati pčele – ali razmišljamo li kako ih stvarno možemo čuvati? Možemo li ipak bolje i napraviti više od toga?

Isto tako, 22.05. slavimo Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Hrvatskoj.

Napravimo svi mi nešto konkretnije za očuvanje korisnih oprašivača i očuvanje bioraznolikosti – sadimo cvijeće i održavajmo kutke bioraznolikosti na svojim imanjima.

Budimo dio pozitivne promjene na ovom Planetu! Sadite cvijeće u vašim vrtovima i okućnicama, pomozite i vi korisnim oprašivačima u opstanku!

Knjigu možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 19,99 eur + poštarina na poveznici OVDJE.

 

Iste poklone dobivate i uz svaku narudžbu puzzle edukativne igre “Upoznajmo pomagače u vrtu”.

Igru možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 19,99 eur + poštarina na poveznici OVDJE.

Pripremite se za ljeto s majicama iz biovrta 🙂 Dopunili smo našu ponudu i upravo sad u webshopu možete naći veći izbor i boja i veličine majica iz biovrta s logotipom maslačka – a u ponudi su i ženski i muški modeli. Količine su ograničene – pa tko prvi njegovo 🙂
Kakve sve majice imamo u ponudi provjerite OVDJE, a ruksak s logotipom Biovrta možete naručiti OVDJE.

POSEBNI POPUST I POKLONI ZA KOMPLETE KNJIGE I IGRE S EDUKACIJAMA 

Povodom onih dana pripremili smo vam posebne komplete online edukacija po vašem izboru + knjiga ili igra, u kojima ostvarujete čak 35% popusta na webinare te poklon sjeme 🙂

U kompletima  “knjiga + webinar” ili “igra + webinar” ostvarujete popust od 35% na cijenu webinara, a dodatno vam poklanjamo brošuru “Očuvajmo bioraznolikost – svi smo dio rješenja”,   kalendar iz Biovrta za 2024 i poklon 4 paketića sjemenja za korisne oprašivače: suncokret (Helianthus annuus), uresnica (Cosmos bippinatus), goruća ljubav (Lychnis chalcedonica) i Echinacea.

Komplet knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom + 1 online edukacija po vašem izboru možete naručiti OVDJE.

Komplet memory igre “Upoznajmo pomagače u vrtu” + 1 online edukacija po vašem izboru možete naručiti OVDJE.

O autorici