Podcast o uspjehu s Silvijom Kolar-Fodor: Najbitnije je ostati vjeran sebi - Biovrt - u skladu s prirodom

Silvijin kutak Silvija Kolar-Fodor 24. listopada 2020.

Podcast o uspjehu s Silvijom Kolar-Fodor: Najbitnije je ostati vjeran sebi

Poslušajte osmi podcast o uspjehu s Marina Kolar “Od A do Žena” u kojem sam ja gošća 🙂
Posljednjih 14 godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu sami uzgojiti obilje organske hrane.

Posve slučajno, mada ništa nije slučajno sam se “zarazila” vrtlarenjem.
U posljednjih 10 godina svoju ljubav i hobby sam pretvorila posao, iako u to na početku nitko nije vjerovao.

Danas imam veliko imanje Biovrt na kojem uzgajam preko 700 različitih vrsta voća, povrća, cvijeća i bilja, provodim edukacije i webinare, pokrenula sam program Čuvara sjemenja, biovrtlarske sadržaje i školske vrtove u čak 12 škola, napisala knjigu “Vrtlarenje u skladu s prirodom” , a ove godine primila sam i nagradu “Utjecajne hrvatske žene”.

Moj stav je da u životu moramo prvo biti vjerni sami sebi i slijediti svoje snove i živjeti svoju istinu 🙂

Čeka vas vrlo zanimljiv podcast u kojem također ima i puno savjeta kako i zašto pokrenuti svoj vrt, koja je razlika između vrtlarenje i biovrtlarenja, kako svoj hobby pretvoriti u biznis te zbog čega je danas više nego ikad važno zasaditi vrt.

 

 

_________
U podcastu “Od A do Žena” očekuje vas stvarni put do uspjeha sposobnih žena koje svojim djelima stvaraju pozitivan utjecaj na tuđe živote i zajednicu, žena koje žive svoju životnu i poslovnu svrhu, koje odlično rade svoj posao.
Marina Kolar vam donosi njihove stvarne priče koje nisu bile bez zapreka, njihove uspone i padove i uspjeh koji su postigle.

Podcast slušajte na YouTube, Podomatic, Google Podcasts i Apple Podcasts.

O autorici