Održani Dan otvorenih vrata u Biovrtu 2012 - Biovrt - u skladu s prirodom

Održani Dan otvorenih vrata u Biovrtu 2012

Dana 26.05.2012. godine održan je Dan otvorenih vrata u biovrtu Silvija Kolar-Fodor, predsjednice udruge Biovrt – u skladu s prirodom. Vrt se nalazi u Novom Selu Rok, mjestu pored Čakovca, a posjetilo ga je preko 50 ljubitelja prirode i vrtlarenja iz cijele Hrvatske.

dan otvorenih vrata biovrt 26052012 21

U sklopu Dana otvorenih vrata Silvija Kolar-Fodor održala je predavanje “Uvod u biovrtlarstvo i nastanak Biovrta”, održan je obilazak Biovrta, šumskog vrta i voćnjaka, a gošća predavačica, fitoaromaterapeutkinja Martina Bogdanić iz Udruge za Fitoaromaterapiju “Studio Martina & Natura” Rijeka održala je predavanje “Samoniklo bilje u službi ljepote”.

dan otvorenih vrata biovrt 26052012 61dan otvorenih vrata biovrt 26052012 12.

Uz organizirana predavanja i obilazak vrta, za sve posjetitelje vrta bio je i pripremjen domjenak s isključivo domaćom pripremljenom hranom i slasticama, koju su pripremili članovi i simpatizeri udruge.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali.

Video s Dana otvorenih vrata pogledajte na slijedećem linku:

YOUTUBE VIDEO

Daljnje aktivnosti udruge i tekstove o biovrtlarstvu možete redovno pratiti na stranici www.biovrt.com.

Udruga “Biovrt – u skladu s prirodom” je nevladina i neprofitna organizacija koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, te na promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.

 

O autorici