Dan otvorenih vrata u Biovrtu 27.08.2016. - Biovrt - u skladu s prirodom

Dan otvorenih vrata u Biovrtu 27.08.2016.

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga “Biovrt – u skladu s prirodom” 27.08.2016. organizira Dan otvorenih vrata uz predavanja i obilazak u biovrtu predsjednice udruge Silvije Kolar-Fodor koji se nalazi u Novom Selu Rok (7 km od Čakovca).
Imati ćete prilike čuti zanimljivo predavanje, obići biovrt uz terensko predavanje koji se sastoji od povrtnjaka, polja i šumskog vrta, te čuti mnoštvo korisnih savjeta i ideja koji će vas motivirati i inspirirati.
Zdravu hranu svatko od nas može posijati, uzgojiti, ubrati… Hrani je mjesto u našim vrtovima, a ne u supermarketima. Pridružite nam se na Danu otvorenih vrata udruge Biovrt i uvjerite se da uzgajanje svog voća, povrća, začinskog i ljekovitog bilja nije nimalo teško, te da je veliki izvor radosti i inspiracije 🙂
RASPORED
9:30 – 10:00 Prijem gostiju, predavačica i predsjednica udruge Biovrt Silvija Kolar-Fodor
10:00 – 10:55 Predavanje: “Sjeme kao zalog naše budućnosti – zašto čuvati sjeme iz svog vrta”
11:00 – 12.00 Obilazak Biovrta, šumskog vrta i voćnjaka, terensko predavanje
12:00 – 13:00 Domjenak, neformalno druženje
13.00 – 13.30 Ponuda viškova sjemena i sadnica iz Biovrta
14.00 Završetak dana otvorenih vrata i odlazak gostiju
Sudjelovanje na danu otvorenih vrata je besplatno, broj posjetitelja je ograničen, a prijave su obvezne.
Prijave zaprimamo do 23.08.2016. isključivo putem on-line obrasca dostupnog na slijedećem linku (kliknite link ispod i ispunite tražene podatke):
Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do vrta. U slučaju većeg broja prijava od kapaciteta, prednost će imati prijave koje prve pristignu.
dov 2016
RADIONICA NAKON DANA OTVORENIH VRATA
U popodnevnim satima isti dan 27.8. od 14.30 – 17.30 sat organiziramo radionicu koju vodi Silvija Kolar Fodor – “Nastanak, skupljanje i čuvanje sjemenja”.
Broj sudionika/ca je ograničen pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.
Cijena radionice je 100 kn, dok je za sve sudionike/ce programa “Čuvari sjemenja” udruge Biovrt besplatna. Za članove uže obitelji (roditelji, djeca, supružnici, braća) odobravamo popust od 50% za drugog člana iste obitelji, uz prethodni dogovor putem e-maila.
Prijave se zaprimaju na biovrt@biovrt.com (molimo poslati svoje ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu i naznaku za koju radionicu se prijavljujete), a možete prijavu izvršiti i u zadnjem neobaveznom pitanju ovog obrazca.

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

Dobro nam došli dragi gosti, vrtlari i svi koji ćete tek postati vrtlarima/icama 🙂
Tim udruge Biovrt – u skladu s prirodom
 

O autorici