Drugi krug natječaja "Upoznajmo biljno carstvo" - glasovanje 20.-30.10.20. - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 20. listopada 2020.

Drugi krug natječaja “Upoznajmo biljno carstvo” – glasovanje 20.-30.10.20.

Udruga Biovrt poklanja edukativnu brošuru i društvenu memory igru za velike i male “ Upoznajmo biljno carstvo ”. Natječaj možete pogledati OVDJE.

Na natječaj smo zaprimili 44 prijave, od toga je jedna bila nepotpuna, a od 3 škola dobili smo dvostruke prijave, odnosno 3 škole su se prijavile dvaput. Kako nagrade dijelimo po školama, tako smo od duplo prijavljenih uvažili samo prijavu koju smo prvu po redu zaprimili, kako bi sve škole imale jednake prilike i iste uvjete u glasovanju.

Na fb stranici Udruge Biovrt objavljeni je foto album s fotografijama 40 prijavljenih škola, a uz svaku fotografiju možete pročitati i prekrasne priče prijavljenih škola o kojim biljkama i na koji način educiraju svoje učenike.

U razdoblju od 20.-30.10.20. nagradite lajkom priče koje želite podržati i omogućite 5 škola da dobiju edukativnu društvenu igru i brošuru udruge Biovrt. Udruga Biovrt odabire još 5 škola, te ćemo ukupno 10 škola nagraditi edukativnom društvenom igrom i brošurom „Upoznajmo biljno carstvo“.

Glasovati možete do 30.10.2020. u fotoalbumu objavljenom OVDJE.

 

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

 

Sretno svima <3

O autorici