Dan otvorenih vrata u Biovrtu 4.7.2015. - Biovrt - u skladu s prirodom

Dan otvorenih vrata u Biovrtu 4.7.2015.

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga “Biovrt – u skladu s prirodom” organizira dan otvorenih vrata u subotu 4.7.2015. uz predavanja i obilazak u biovrtu udruge koji se nalazi u Novom Selu Rok (7 km od Čakovca).

Zanimljiva predavanja, obilazak biovrta koji se sastoji od povrtnjaka, polja i šumskog vrta na nekoliko hektara zemlje, korisni savjeti i ukusna hrana motivirati će vas i inspirirati.

Zdravu hranu svatko od nas može posijati, uzgojiti, ubrati… Hrani je mjesto u našim vrtovima, a ne u supermarketima. Pridružite nam se na Danu otvorenih vrata udruge Biovrt i uvjerite se da uzgajanje svog voća, povrća, začinskog i ljekovotog bilja nije nimalo teško 🙂

Raspored:

9:30 – 10:00 Prijem gostiju, predavačica i predsjednica udruge Biovrt Silvija Kolar- Fodor

10:00 – 10:55 Predavanje: “Zdravo tlo kao temelj uzgoja zdrave hrane – iscjeli tlo u svom vrtu i uzgoji organsku hranu”

11:00 – 12.00 Obilazak Biovrta, šumskog vrta i voćnjaka, terensko predavanje

12:00 – 13:00 Domjenak, neformalno druženje

13.00 – 13.30 Ponuda viškova sjemena i sadnica iz Biovrta

13.30 Završetak dana otvorenih vrata i odlazak gostiju

dan otvorenih vrata 2015

Sudjelovanje na danu otvorenih vrata je besplatno, broj posjetitelja je ograničen, a prijave su obvezne.

Dobro nam došli!

Prijave zaprimamo do 1.07.2015. isključivo putem on-line obrasca dostupnog na slijedećem linku (kliknite link i ispunite tražene podatke): 

Online obrazac

Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do vrta. U slučaju većeg broja prijava od kapaciteta, prednost će imati prijave koje prve pristignu.

Najava radionice “Vrt za zelene sokove i zdravlje”

U popodnevnim satima isti dan, 4.7 od 14.00 do 17.00 sati organiziramo radionicu koju vodi Silvija Kolar-Fodor  “Vrt za zelene sokove i zdravlje”.

Bez obzira na način prehrane, zeleni sokovi su nešto sto mogu uvelike poboljšati zdravlje svakog pojedinca. Naučite što su zeleni sokovi, zašto mogu uvelike pomoći vašem zdravlju, kako se oni rade i kako isplanirati vrt da biste uzgojili zeleno povrće koje ćete brati tokom cijele godine za zelene sokove. Na radionici ćemo također napraviti i degustirati nekoliko različitih zelenih sokova.

Broj sudionika/ca na radionici je ograničen, prijave su obavezne na biovrt@biovrt.com s naznakom „Prijava na radionicu” (molimo poslati svoje ime i prezime, adresu, kontakt telefon, e-mail adresu i naznaku za koju radionicu se prijavljujete.)

Cijena radionice je 100 kn. Za članove uže obitelji (roditelji, djeca, supružnici, braća) odobravamo popust od 50% za drugog člana iste obitelji, uz prethodni dogovor putem e-maila.)

Prijaviti se možete i u sklopu prijavnice na Dan otvorenih vrata.

Dobro nam došli dragi gosti, vrtlari i svi koji ćete tek postati vrtlarima/icama 🙂

 

O autorici