Biovrt donirao sjeme za Božićni sajam udruge Zora - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 16. prosinca 2013.

Biovrt donirao sjeme za Božićni sajam udruge Zora

Udruga “Biovrt – u skladu s prirodom” se svojom donacijom priključuje još jednoj humanitarnoj akciji: Božićnom sajmu udruge Zora kojojm se prikupljaju sredstva za kampanju “Kreatori promjena”.
Cilj kampanje “Kreatori promjena” je potaknuti ljude na aktivno djelovanje, a uz dizanje svijesti o problemima kojima se udruga Zora bavi cilj je također prikupiti 10.000 kn. Prikupljeni novac upotrijebit će se za edukacije koje će se tijekom prve polovice 2014. godine provoditi u sklopu Edukacijskog centra udruge Zora za pripadnike/ce marginaliziranih skupina iz Međimurske županije (mladi, dugotrajno nezaposleni, žrtve obiteljskog nasilja, žene…).
Blagdansku atmosferu već osjećamo, a ukoliko još uvijek niste odabrali poklone za svoje najmilije, pozivamo vas da to učinite na način, na koji ćete darovati više osoba istovremeno.
Kako?
Na Facebook stranici udruge Zora odsad možete pronaći album “Božićni sajam za udrugu Zora“. U albumu se nalaze fotografije predmeta koje su donirali volonteri i simpatizeri udruge, a koje možete kupiti direktno u Udruzi, uz prethodnu rezervaciju putem inboxa (rezervacija vrijedi tri dana).
U albumu ima i novih stvari, ali i sjemenja iz biovrta! Naime, u udruzi “Biovrt – u skladu s prirodom” posebno smo osmislili i spakirali poklon pakete netretiranog sjemenja iz organskog uzgoja za Vaš biovrt i donirali udruzi Zora za njihov Božićni sajam.
Komplet sadrži 6 paketića sjemenja, svaki paketić sjemenja sadrži minimalno 30 sjemenji, a radi se o sljedećim paketićima sjemenja:
rajčica mix – pomiješano je barem 5 vrsti rajčice
salata zelena zimska – sije se na jesen za berbu iduće proljeće
jestiva loboda zelena – Atriplex hortensis – lisnato povrće prepuno vitamina
neven – ljekovita biljka koja je obavezna u svakom biovrtu jer djeluje ljekovito i ozdravljujuće na tlo
gaillardia – dražesna cvjetnica koja cvate cijelo ljeto, a privlači korisne kukce u vrt poput bubamara i pčela
Navedeni komplet sjemenja možete kupiti za donaciju od 40 kn, a navedenom kupovinom radite dvostruku korist: sebi nabavljate organsko starinsko autohtono sjeme, a iznosom donacije pomažete pozitivne promjene u društvu.
pingu
Osim kod kupnje predmeta iz albuma, donirati u korist Zore možete i na stranici www.dobribuvljak.com: izaberete bilo koji željeni predmet, rezervirate te odaberete udrugu kojoj želite da isti novac bude uplaćen. Pozivamo vas da odaberete udrugu Zora, obzirom da će sva prikupljena sredstva biti potrošena na edukacije marginaliziranih i socijalno isključenih osoba, i to već početkom 2014. godine. Kupovanje je vrlo lako i sigurno (plaćate u poslovnici u kojoj i inače plaćate vaše račune ili internet bankarstvom), a pritom će vam pomoći i naše upute koje šaljemo u prilogu.
“I najmanja donacija puno pomaže: od BUHE radimo slona!”
xmas zeleni
Kampanju možete donirati ovdje
ili na žiro račun HR 84 2340 0091 1160 2329 3 (PBZ)
Video kampanje u kojem korisnici i korisnice pričaju na koji način su im Zorine edukacije promijenile život možete pogledati na Zorinom You tube kanalu ili pak direktno na linku: Youtube kanal
 

O autorici