U školskom vrtu i mi rastemo - Biovrt - u skladu s prirodom

Projekti Silvija Kolar-Fodor 27. studenoga 2017.

U školskom vrtu i mi rastemo

Projekt “U školskom vrtu (i mi) rastemo” traje od 01.10.2017.-31.08.2018. i provodi ga udruga Biovrt – u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok

Projekt financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u iznosu od 95.280,00 kn, a odobreni je u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2017./2018.

Također, projekt u 2018. godini financijski podržava i Grad Čakovec u iznosu od 10.000,00 kn te Međimurska županije u iznosu od 8.000,00 kn.

 

Voditeljica projekta i edukatorica na projektu je Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge biovrt, autorica i biovrtlarka.

O PROJEKTU: Holistički edukativni program za sve učenike 1-4 razreda škole Novo Selo Rok u suradnji s zajednicom o zdravim načinima života, zaštiti prirode, očuvanju tradicije i bioraznolikosti.

Pomno osmišljenim  edukativnim aktivnostima u školskom vrtu i voćnjaku holistički djelujemo na stvaranje nove generacije mladih ljudi koji će čuvati bioraznolikost, prirodu i svoje zdravlje. Istovremeno ih motiviramo za boravak u prirodu, kretanje, učimo radosti stvaranja,  timskom radu,  povezujemo s njihovim obiteljima u zajedničkim aktivnostima te čuvamo međimursku baštinu i tradiciju uzgoja vlastite zdrave hrane – održivom razvoju.

 

logo zaklada u boji  grad ckMZ logo web

 

O autorici