Silvija Kolar-Fodor – Dobitnica nagrade Žuti okvir 2020 - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 24. prosinca 2020.

Silvija Kolar-Fodor – Dobitnica nagrade Žuti okvir 2020

National Geographic Hrvatska, vođen motom “nadahnjujemo ljude da se skrbe o svom planetu”, pokrenuo je akciju Žuti okvir kojom se promovira i predstavlja 17 ciljeva održivog razvoja.

Ove je godine, od više od 70 pristiglih prijava u 17 kategorija održivog razvoja, dodijeljena nagrada  Silviji Kolar-Fodor u Kategoriji 2: Iskorjenjivanje gladi.
Silvija već godinama nadahnjuje ljude da skrbe za zemlju, sjeme, za planet, za budućnost i ova nagrada nije mogla otići u bolje ruke.

  

Prema organizatorima ove nagrade, pobjednici Žutog okvira su prave celebrity osobe, pravi čuvari Zemlje, čovječanstva i budućnosti, jer oni se skrbe za našu zemlju, skrbe za planet, za budućnost, za čovječanstvo u cjelini – a često i ne znamo tko su oni.

Svečana dodjela nagrada Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje za 2020. godinu zbog epidemioloških mjera održana je online.

Popis dobitnika za 2020. godinu pogledajte na:
https://ngm-odrzivi-razvoj.adriamedia.hr/zuti-okvir/dobitnici-zutog-okvira-za-2020-godinu/ ,

a snimku dodjele nagrada pogledajte na sljedećem linku:

Na 9:50 min možete pogledati  dodjelu nagrade Silviji i poslušati njezin kratki govor.

Nagrađena Silvija Kolar-Fodor poručuje:
Hvala stručnom žiriju koji je prepoznao važnost mog rada! Iako ne radim ovaj posao radi nagrada, velika je čast kada je moj rad prepoznati od strane raznih organizacija i institucija.
Veliko hvala i mojoj obitelji koja mi je velika podrška i pomoć od samog početka, svim suradnicima: školama, udrugama, institucijama, medijima koji podržavaju i prate moj rad, svim članovima udruge Biovrt – u skladu s prirodom, Čuvarima sjemenja udruge  kao i svima vama – pojedincima koji me pratite i podržavate te zajedno sa mnom gradite bolji svijet koji ćemo ostaviti generacijama iza sebe.

Svi mi zajedno itekako možemo promijeniti svijet!”

 

O autorici