Prijavite se na besplatno gledanje dokumentarca "Dobri hrast" 15.-23.03.23. - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 14. ožujka 2023.

Prijavite se na besplatno gledanje dokumentarca “Dobri hrast” 15.-23.03.23.

„Dobri hrast“ novi je dokumentarni film o uslugama ekosustava, a snimila ga je Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode (www.medjimurska-priroda.info).
Predstavljen je prvog prosinca 2022. godine u Centru za kulturu Rudar u Murskom Središću.

Ekskluzivno vam omogućujemo pogledati ga besplatno online u suradnji javne ustanove Međimurska priroda s Udrugom Biovrt – u skladu s prirodom.

 

U ovom prekrasnom dokumentarcu Siniše Goluba sudjeluju veliki ljubitelji prirode Josip Ceilinger i Silvija Kolar-Fodor, te možete čuti njihove priče o njihovim načinima suradnje s prirodom i koje usluge njima pruža priroda.

Osim ovih priča, Siniša otkriva u dokumentarcu brojne druge usluge ekosustava i  objašnjava zašto nam je priroda i njeno očuvanje od izuzetne važnosti.

Dokumentarac traje 35:55 min.

 

Ovaj dokumentarac nije javno dostupan i ekskluzivno ćemo vam omogućiti njegovo gledanje idućih tjedan dana.

Sve što trebate napraviti je prijaviti se za gledanje dokumentarca putem online obrasca OVDJE i uskoro vam stiže poveznica za gledanje na mail.

 

Želite saznati više o zaštiti prirode? Besplatno se pretplatite You Tube kanal Međimurske prirode gdje možete pogledati brojne dostupne sadržaje. Pozivamo vas i aktivno uključiti se u zaštitu prirode. Postanite volonter, prijavite se na neku od volonterskih akcija i programa Međimurske prirode. Osobnim sudjelovanjem pomoći ćete prirodi Međimurja. Više o volonterskim akcijama saznajte na poveznici:

https://med-dvemi-vodami.info/prijava-za-volontiranje/

O prirodnoj baštini Međimurja može se mnogo naučiti i u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu (https://med-dvemi-vodami.info/). Pozivamo vas doći na Trg međimurske prirode 1, a stručni interpretatori Centra otkrit će vam brojne zanimljivosti biljnog i životinjskog svijeta s prostora između dviju rijeka, Mure i Drave. Čekaju vas i tajne drevnih hrastova Međimurja!

O autorici