Poziv na predavanje Biovrt - vrtlarenje u skladu s prirodom - Biovrt - u skladu s prirodom

Poziv na predavanje Biovrt – vrtlarenje u skladu s prirodom

Dana 22. rujna 2012. godine, u terminu od 18:00-19:30 sati održati će se predavanje “Biovrt – vrtlarenje u skladu s prirodom” u prostorijama Centar smart Vision d.o.o u Nedelišću (mjestu između Varaždina i Čakovca).

U današnje vrijeme, kada je hrana postala samo još jedan od proizvoda masovne potrošnje, a konvencionalna poljoprivreda truje i okoliš i ljude, raste zanimanje ljudi za uzgojom ogranske, zdrave hrane. Biovrtlarstvo je jedan od načina organskog uzgoja zdrave hrane, a bazira se na principima suradnje i sklada s prirodom koja nas okružuje. Biovrtlarstvo je izvor zdravlja i inspiracije, proces ponovnog otkrivanja prirode i stvaranje svog prirodnog raja u vrtu. S takvim načinom vrtlarenja upoznati će vas voditeljica koja se biovrtlarstvom aktivno bavi već sedam godina.
Predavačica: Silvija Kolar – Fodor, predsjednica udruge “Biovrt – u skladu s prirodom”, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, kolumnistica na potralu Naturala.hr i suradnica na portalu Sirovahrana.hr, administratorica foruma Vrtlari, zaljubljenica u Prirodu te dugogodišnja biovrtlarka.
Udruga “Biovrt – u skladu s prirodom” je nevladina i neprofitna organizacija, koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, te na promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.
 

O autorici