Poziv na online predavanje "Kako nam bioraznolikost pomaže u vrtu" 22.-28.05.2024. - Biovrt - u skladu s prirodom

Poziv na online predavanje “Kako nam bioraznolikost pomaže u vrtu” 22.-28.05.2024.

Bioraznolikost je temelj života na ovom planetu, o njoj ovisi i naš opstanak na ovom Planetu.

20.05. slavimo Svjetski dan pčela, a 22.05. slavimo Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Hrvatskoj.

Poklanjam vam predavanje povodom ovih dana, a bit će besplatno dostupno online od 22.-28.05.2024. na mom Youtube kanalu.

U prirodi je sve povezano i sve ima svoju svrhu. Čovjek je dio te prirode. Bez prirode ne možemo, sve što trebamo dobivamo iz nje, pa tako i ono najvažnije, hranu. A uzgajajući hranu, umjesto da se iz neznanja ubijaju mnogi korisni kukci oko nas, možete pametno iskoristi brojne prirodne procese i kukce oko nas te tako uzgojiti više i lakše u suradnji s prirodom. U ovom predavanju naučit ću vas upravo to.

U drugom dijelu predavanja naučiti ćete više o najčešćim invazivnim vrstama (puževima, stjenicama) i koje su biološke strategije za spašavanje vašeg vrta i uroda.

PRIJAVITE SE ZA GLEDANJE PREDAVANJA OVDJE.

 

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih osamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

 

Poveznicu za gledanje primit ćete na vaš e-mail.

 

Inspirirajte se za uzgoj hrane u suradnji s prirodom. Uzgoj vlastite hrane bi trebao biti radost i uživancija, a ne muka, napor i rat s prirodom. Pokazat ću vam kako je to vrlo lako moguće 🙂  

O autorici