Poziv na online predavanje "Zašto i kako uzgajati vlastitu hranu" 14.-19.02.24. - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 7. veljače 2024.

Poziv na online predavanje “Zašto i kako uzgajati vlastitu hranu” 14.-19.02.24.

Pozivam vas da naučite više o uzgoju zdrave hrane i inspirirate se za kreiranje vlastitog vrta.

Nakon svega što se je dogodilo u svijetu zadnje 4 godine, jeste li i vi jedni od onih koji ste donijeli odluku da želite biti neovisniji u životu? Gdje ste na tom putu? Da li ste poduzeli konkretne korake, ili je sve tek na željama?

Bavljenje vrtlarenjem je nešto što vam može drastično promijeniti živote. Upravo je sada idealni trenutak da započnete s time, jer je sad početak nove vrtlarske sezone.

Osim što vam vlastiti vrt može pružiti neovisnost po pitanju dijela hrane koju trebate, tu su brojne druge prednosti vrtlarenja. A nije da samo ja ponavljam to zadnjih 18 godina jer sam se osobno uvjerila u to, potvrdili su to i istraživači sa Sveučilišta Colorado Boulder, u suradnji s Američkim društvom za borbu protiv raka, čije je istraživanje pokazalo da bavljenje vrtlarstvom stvara pravu revoluciju u našim životima.

Vrtlarenje je nešto što će vam osim vlastite hrane donijeti poboljšanje i fizičkog i mentalnog zdravlja – više ćete se kretati, boraviti na svježem zraku i dobiti više vitamina D, jesti više zdravog voća i povrća koje ćete sami uzgojiti. Vrtlarenje je i svojevrsna meditacija, uči vas strpljenju i donosi radost stvaranja u život.

Stoga, ako želite promijeniti život na bolje i ako želite biti istinski neovisniji – vrtlarenje je pravi izbor za ovu godinu.
I upravo je sad najbolji trenutak za krenuti u ovu prekrasnu životnu avanturu.

 

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih osamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz Biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

Pridružite mi se na besplatnom online predavanju “Zašto i kako uzgajati vlastitu hranu”  gdje ću govoriti kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu te kako je vrtlarenje više od pukog uzgoja hrane. Otkrit ću vam na koji sve način možete započeti vlastiti vrt i uzgojiti obilje zdrave hrane – pa čak i ako trenutno nemate zemlju. I koja osnovna znanja trebate imati ako želite uspješno uzgajati vlastitu hranu.

Predavanje je namijenjeno kako i početnicima u vrtlarenju, tako i onima koji već imaju vrt – uvijek možemo naučiti nešto novo i inspirirati se za nove ideje 🙂

 

Predavanje “Zašto i kako uzgajati vlastitu hranu” bit će besplatno dostupno online od 14.-19.02.2024. na mom Youtube kanalu, a da bi ga mogli besplatno pogledati trebate se prethodno prijaviti putem online prijavnice.

PRIJAVITE SE ZA GLEDANJE PREDAVANJA 14.-19.02. OVDJE. 

Poveznicu za gledanje primit ćete na vaš e-mail, stoga pazite da upišete ispravno vašu e-mail adresu u prijavnicu.

 

NA KOJI NAČIN FUNKCIONIRA ONLINE PREDAVANJE

Da izbjegnemo moguće komplikacije oko prijenosa na društvenim mrežama i radi činjenice da ne koriste svi društvene mreže – pripremamo snimku predavanja i stavit ćemo ga na naš Youtube kanal. Predavanje neće biti javno dostupno – nakon vaše prijave šaljemo vam poveznicu za gledanje. Također, znamo da mnogi imate brojne obaveze i  svakakvo radno vrijeme – stoga će predavanje biti dostupno za pogledati  6 dana, pa imate prilike pogledati kad to vama najbolje odgovara.
Predavanje će vam biti dostupno za pogledati od srijede 14.02. pa sve do ponedjeljka 19.02.2024. u 23:59.

 

 

Inspirirajte se sa mnom za najbolju vrtlarsku godinu vašeg života i započnite vašu najljepšu životnu avanturu 🙂

O autorici