Poziv na online predavanje "Očuvanje bioraznolikosti - što svatko od nas može napraviti" 19.-25.05.23. - Biovrt - u skladu s prirodom

Poziv na online predavanje “Očuvanje bioraznolikosti – što svatko od nas može napraviti” 19.-25.05.23.

20.05. slavimo Svjetski dan pčela, a 22.05. slavimo Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Hrvatskoj.

Pozivam vas da se inspirirate i naučite kako svi mi možemo zajedno pomoći očuvanju bioraznolikosti – jer o tome ovisi i naš opstanak na ovom Planetu.

Poklanjam vam predavanje povodom ovih dana, a bit će besplatno dostupno online od 19. – 25.05.2023. na mom Youtube kanalu.

Glavni razlozi zašto je ugrožena bioraznolikost su ljudske aktivnosti koje prvenstveno uzrokuju uništavanje i gubitak staništa.

Ako želimo očuvati prirodu – a time i život na Zemlji i vlastiti opstanak – svi se trebamo više osvijestiti i više angažirati. A aktivno možemo doprinijeti svojim izborima – svaki dan. I za to uopće ne treba puno napora.

Kako možemo svi mi biti dio rješenja svakodnevnim izborima kao potrošač, i kako još dodatno možemo pomoći očuvanju bioraznolikosti na svojim imanjima – saznajte na predavanju za koje je obavezna prijava putem online obrasca.

PRIJAVITE SE ZA GLEDANJE PREDAVANJA OVDJE.

 

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih sedamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

 

Poveznicu za gledanje primit ćete na vaš e-mail.

 

Inspirirajte se za najbolju vrtlarsku godinu vašeg života i započnite vašu najljepšu životnu avanturu 🙂

O autorici