Poziv na online predavanje "Koju voćku posaditi ove jeseni" 22.-29.11.23. - Biovrt - u skladu s prirodom

Poziv na online predavanje “Koju voćku posaditi ove jeseni” 22.-29.11.23.

Pozivamo vas da s nama naučite više o kreiranju voćnjaka i uzgoju vlastite organske hrane.

Najbolje vrijeme za posaditi voćku bilo je pred 5 godina – ali drugo najbolje vrijeme je upravo sada. Stoga nemojte propustiti priliku za sadnju ove jeseni.

Na predavanju “Koju voćku posaditi ove jeseni” dobit ćete konkretne savjete za odabir vrsti voćaka za vaš budući voćnjak ili okućnicu. Bilo da imate samo balkon ili terasu, malo dvorište ili pak veću parcelu za sadnju voćnjaka – imam ideje za vas.

Sudjelujte na predavanju i inspirirajte se za stvaranje obilja 🙂

Predavanje je besplatno uz prethodnu prijavu putem ove prijavnice – a snimka predavanja bit će dostupna od 22.-29.11.2023. na mom Youtube kanalu.

ZA BESPLATNO GLEDANJE PREDAVANJA 22.-19.11.23. PRIJAVITE SE OVDJE. 

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih sedamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

Predavanje je namijenjeno kako i početnicima , tako i onima koji već imaju voćnjak – uvijek možemo naučiti nešto novo i inspirirati se za nove ideje 🙂

VAŽNO:
Poveznicu za gledanje primit ćete na vaš e-mail od 22.11.2023.
Ovaj mail s poveznicom često završi  sandučiću “promocije” ili pak možda “neželjene pošte” – pa dobro provjerite mail i navedene pretince prije duple prijave. 

Inspirirajte se za najbolju vrtlarsku godinu vašeg života i započnite vašu najljepšu životnu avanturu 🙂
Silvija Kolar-Fodor & Biovrt tim

 

O autorici