Poziv na online predavanje "Kako uzgajati hranu u skladu s prirodom" - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 5. veljače 2023.

Poziv na online predavanje “Kako uzgajati hranu u skladu s prirodom”

Nova vrtlarska sezona upravo počinje, a o svim prednostima uzgoja vlastite hrane govori se sve više.

Ako želite promijeniti život na bolje i ako želite biti istinski neovisniji – vrtlarenje je pravi izbor za ovu godinu. Upravo je sada idealni trenutak da započnete s time, jer je sad početak nove vrtlarske sezone.

A kad krenemo uzgajati vlastitu hranu – logično je da to bude bez primjene pesticida, jer sve drugo imate ionako dostupno u dućanima. Uzgojem vlastite hrane najbolje možete osigurati da na vašim tanjurima servirate vrhunsku organsku hranu za vas i vašu obitelj. Hranu gdje se nećete bojati čime je sve tretirana i da li vam to na neki način može naštetiti.

A da li je moguće uzgajati hranu bez ikakvih pesticida? Da, i to vrlo lako! Svi vrtovi koje sam do sad kreirala – i oni mali i oni veliki  – dokazuju da je to itekako moguće. Ali za to trebate znanje. Tad sve postaje jednostavno – ali i velika radost.

Uzgoj vlastite hrane bi trebao biti radost i uživancija, a ne muka i napor. Pokazat ću vam kako je to vrlo lako moguće 🙂  

Pridružite mi se na novom online predavanju u kojem ću vam otkriti dobre organske tehnike koje vam omogućuju da uzgajate vlastitu hranu bez pesticida, ali i s puno manje posla, a s mnogo radosti.

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih sedamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

Predavanje je namijenjeno kako i početnicima u vrtlarenju, tako i onima koji već imaju vrt – uvijek možemo naučiti nešto novo i inspirirati se za nove ideje 🙂

Predavanje je besplatno uz prethodnu prijavu putem online prijavnice OVDJE. 

Poveznicu za gledanje primit ćete na vaš e-mail, stoga pazite da upišete ispravno vašu e-mail adresu u prijavnicu.

Prijave za predavanje se primaju do 18.02.2023. – pa nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku.

Snimka predavanja bit će dostupna za pogledati 4 dana, pa imate opciju pogledati kad to vama najbolje odgovara. Predavanje će vam biti dostupno za pogledati od petka 17.02.2023 pa sve do ponedjeljka 20.02.2023. u 23:59..
Ako ste se već prijavili za prethodno online predavanje – ne trebate ponavljati svoju prijavu, primit ćete poveznicu na predavanje u petak na mail 🙂

Inspirirajte se za najbolju vrtlarsku godinu vašeg života i započnite vašu najljepšu životnu avanturu 🙂

O autorici