Posebna ponuda knjige "Vrtlarenje u skladu s prirodom" povodom Dana planete Zemlje - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 21. travnja 2021.

Posebna ponuda knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” povodom Dana planete Zemlje

Od 21.-26.04.2021.  imamo posebnu ponudu za sve naručitelje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”. Svi koji naruče knjigu  dobivaju na poklon 3 paketića sjemenja: salata mix, Sikkim krastavac i lisnati kelj Nero di Toscana te edukativnu brošuru “Upoznajmo biljno carstvo” u kojoj je opisani uzgoj najčešćeg povrća kojeg uzgajamo u vrtu.

22.04. slavimo Dan planeta Zemlje na svim kontinentima brojnim događanjima posvećenim očuvanju i zaštiti okoliša u cilju zaštite prirodnih resursa te kako bi se skrenula pozornost na opasnost koja prijeti životu na Zemlji zbog porasta globalnog onečišćenja. Ali potrebno nam je puno više od jednog jedinog dana da se sjetimo koliko je važno čuvati ovaj prekrasni Planet, jer je to jedini planet koji imamo za život. Upravo sada više nego ikad trebamo postati svjesni kako je sav život na planetu međusobno povezani i kako i naš opstanak ovisi o očuvanju tog života.
A na stanje Planeta djelujemo svojim životnim izborima – svaki dan. Da, svaka naša odluka je bitna, a najviše od svega – o onome što jedemo, jer jedemo nekoliko puta na dan. A sustav konvencionalnog uzgoja hrane jedan nje od najvećih zagađivača na ovom Planetu.

Mislimo globalno – ali djelujmo i jedimo lokalno. Uzgajajte svoju organsku hranu i svojom kupovinom podržite lokalne organske poljoprivrednike koji čuvaju okoliš za buduće generacije.
Budimo dio pozitivne promjene na ovom Planetu! Stoga budite neovisni – uzgajajte svoju vlastitu zdravu hranu i čuvajte sjeme!

Knjigu možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 129 kn + poštarina na poveznici: https://goo.gl/4hCoEM

 

O autorici