Pobjednici natječaja udruge Biovrt za vrtiće, udruge i srednje škole - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 23. studenoga 2022.

Pobjednici natječaja udruge Biovrt za vrtiće, udruge i srednje škole

Završio je nagradni poziv udruge Biovrt – u skladu s prirodom za vrtiće, udruge i srednje škole u RH u kojem darujemo edukativnu društvenu memory igru i brošuru “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima”.
Više o natječaju pročitajte OVDJE.
Kako je broj prijavljenih manji od fonda raspisanih nagrada, preskočiti ćemo glasanje i nagrade direktno dodijeliti svim prijavama koje su u skladu s uvjetima natječaja.
NAGRADE DOBIVAJU: Udruga križevačkih vrtlara Magda iz Križevaca, Centar Rudolf Steiner Daruvar i Dječji vrtić Bajka iz Varaždina. Pogledajte i pročitajte njihove priče u opisu fotografija na albumu koji smo objavili na FB stranici udruge OVDJE.
Udruga Biovrt će ih nagraditi s edukativnom memory igrom i brošurom “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima”, te s 5 poklon paketića sjemenja iz Biovrta. Pošiljke vam šaljemo ovaj tjedan poštom.
Ipak su nam blagdani blizu, a mi vas volimo darivati, posebice ovakve krasne i inspirativne priče.
Svima koji ste propustili prijaviti se na natječaj – nemojte nam se poslije žaliti zašto nismo raspisali natječaj za vrtiće, udruge i srednje škole – jer ste sad propustili priliku za osvojiti prekrasnu igru, brošuru i poklon paket sjemenja.
Dragi učitelji/ce, profesori/ce, stručni suradnici, članovi udruga, odgojitelji, roditelji i ostali koji radite s djecom, potaknimo čim više inicijativa edukacije i raznih biovrtlarskih aktivnosti u školama, vrtićima i udrugama – naša djeca to trebaju i zaslužuju.
Tim udruge Biovrt

O autorici