Pobjednici natječaja udruge Biovrt za kreiranje vrtova - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 4. svibnja 2019.

Pobjednici natječaja udruge Biovrt za kreiranje vrtova

Završio je nagradni poziv udruge Biovrt – u skladu s prirodom za škole u RH u kojem smo željeli vrtiće i udruge diljem RH potaknuti na kreiranje ili proširenje dječjih vrtova. Više o tome pročitajte OVDJE.

Nakon prve faze natječaja u kojem su nam vrtići i udruge poslale svoje prijave, objavili smo foto album na našoj fb stranici Udruga Biovrt u skladu s prirodom, na kojem su svi mogli glasati za svoje favorite. Više o tome pročitajte OVDJE.

Tko su dobitnici?
5 dobitnika odabrali su građani/ke svojim glasom/lajkom, dok je 5 prijava izabrao žiri udruge Biovrt. Njima udruga Biovrt poklanja vrtlarski start paket koji se sastoji od “Priručnika za kreiranje školskih vrtova i provođenje biovrtlarskih aktivnosti – U školskom vrtu i mi rastemo” autorice Silvije Kolar-Fodor, 10 paketića sjemenja za vaš školski vrt i brošure “Očuvajmo biorazzznolikost”.

Bilo je izuzetno teško izabrati dobitnike s naše strane jer su sve priče zaslužile nagradu. Zbog toga je udruga Biovrt odlučila nagraditi sve sudionike utješnom nagradom – tri paketića sjemenja i brošura “Očuvajmo biorazzznolikost”.
Svima poštom stiže brošura “Očuvajmo biorazzznolikost” i 3 paketića sjemenja iznenađenja. Mi vas volimo darivati, posebice ovakve krasne i inspirativne priče.

Dragi odgajatelji/ce, učitelji/ce, profesori/ce, stručni suradnici, voditelji/ce udruga, ustanova i inicijativa te roditelji, potaknimo inicijative stvaranja edukativnih vrtova u vrtićima, školama i gdje god je to moguće – naša djeca to trebaju i zaslužuju

Aktivnosti udruge Biovrt pratite na www.biovrt.com 

Aktivnosti našeg Školskog vrta u Područnoj školi Novo Selo Rok pratite na http://www.biovrt.com/projekti 

O autorici