Online edukacija „Sjetva i uzgoj presadnica u kućnim uvjetima“ Silvije Kolar-Fodor - Biovrt - u skladu s prirodom

Online edukacija „Sjetva i uzgoj presadnica u kućnim uvjetima“ Silvije Kolar-Fodor

Znate li da presadnice paprike, rajčice, patlidžana i ostalog povrća možete uzgojiti u vlastitom domu?
Želite li biti sasvim neovisni kod uzgoja vlastite hrane i naučiti kako uspješno uzgojiti presadnice?

Sve što vam treba za uspješan uzgoj presadnica u kućnoj radinosti je prozorska daska i dobra volja, a znanje kako to možete uspješno napraviti dobit ćete od mene u novoj online edukaciji „Sjetva i uzgoj presadnica u kućnim uvjetima“

Na edukaciji ću vas na jednostavan način, korak po korak, naučiti kako uspješno posijati i uzgojiti vlastite presadnice. Osim navedenog, otkriti ću vam brojne trikove kako kod uzgoja presadnica imati čim manje posla sve do presadnje na otvoreno. Naučiti ćete kako znati pravilno prepoznati i na vrijeme ukloniti potencijalne probleme, odnosno kako na vrijeme sve pravilno napraviti, pa da do problema i neuspjeha ne dođe.

ŠTO ĆETE NAUČITI U SKLOPU OVE EDUKACIJE?
– kako pravilno odabrati posude za sjetvu
– kako pripremiti supstrat za sjetvu
– kako pravilno posijati sjeme
– na koji način održavati supstrat do nicanja
– kako održati presadnice lijepima i zdravima
– kada je idealno vrijeme za sjetvu određenih kultura i kako ih posijati
– koliko sjemenki posijati po posudici
– kako i koliko zalijevati
– koji su specifični uvjeti za sjetvo određenih vrsti
– što ne smijete zaboraviti kod same sjetve

Znam da se mnogi koji nisu do sada uzgajali presadnice boje neuspjeha i da mnogi misle da u kućnim uvjetima ne možemo uspješno uzgojiti vlastite presadnice – ali i ja sama presadnice vrlo uspješno već 15 godina uzgajam na prozorskim daskama u dnevnoj i spavaćoj sobi, bez ikakve posebne opreme.

U ovoj online edukaciji sa mnom ćete posijati i uzgojiti vlastite presadnice te tako postati istinski neovisni u uzgoju vlastite hrane. Uštedjet ćete i vrijeme i novac, ali najbitnije – znati ćete točno što sadite na vrtu, neće više biti neugodnih iznenađenja kad npr. kupite jednu, a izraste vam neka druga sorta.

Pridružite mi se u ovoj online edukaciji i naučite sve što vam treba za prekrasnu samostalnu avanturu uspješnog uzgoja vašeg zdravog povrća.

Online edukacija traje 67 minuta.

Kratku video najavu edukacije pogledajte ovdje:

Radi se o snimljenoj video edukaciji, tako da joj pristupate u vrijeme kada vama odgovara.

NA IZBOR IMATE 2 PAKETA:
1. Srebrni paket 29,99 eur (225,96 kn)  – pristup online edukaciji na 3 mjeseca
2. Zlatni paket 39,99 eur (301,30 kn) – pristup online edukaciji na 3 mjeseca + bonus video – virtualna posjeta biovrtu snimljena u rujnu 2020 u trajanju 20 minuta, a na poklon ću vam poslati čak 6 paketića sjemenja po vašem izboru s liste dostupnih sorti  za razmnožavanje u vašem vrtu (sjeme šaljem samo unutar RH).

Uštedite u kompletima edukacija: ukoliko naručite dvije ili više online edukacija u kompletu (dostupno je 6 različitih edukacija)  – ostvarujete i popuste (VIŠE).

Ukoliko imate mogućnost plaćanja unutar SEPA sustava, ovu online edukaciju možete naručiti i van granica Hrvatske – podatke za pristup šaljemo na e-mail.

Kliknite OVDJE i ispunite narudžbenicu.


Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 3 mjeseca.
Učite u udobnosti vašeg doma, kada god to vama odgovara. Kupovinom online edukacija nemate putne troškove dolaska na mjesto održavanja edukacije i ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na put. Webinar možete pregledavati koliko god puta želite i nakon što pripremite sve potrebno, korak po korak sijati zajedno sa mnom.

Želim vam uspješnu vrtlarsku sezonu i obilje plodova u vašem vrtu!
Silvija Kolar-Fodor

O autorici