Online edukacija „Skupljanje i čuvanje sjemena iz vlastitog vrta“ Silvije Kolar-Fodor - Biovrt - u skladu s prirodom

Online edukacija „Skupljanje i čuvanje sjemena iz vlastitog vrta“ Silvije Kolar-Fodor

Znate li da sve počinje i završava sjemenjem? I da smo istinski neovisni u uzgoju vlastite zdrave hrane tek kada tu hranu uzgajamo iz sjemenja kojeg smo skupili s vlastitog vrta?
Krenite zajedno sa mnom u novu vrtlarsku avanturu i naučite kako skupiti i čuvati sjeme iz vlastitog vrta.

Ja sam Silvija Kolar-Fodor, biovrtlarka, autorica, aktivistica i velika zaljubljenica u prirodu. Posljednjih 15 godina učim vrtlare/ice i one koji žele postati više kako na jednostavan način, a uz puno radosti, mogu uzgojiti obilje zdrave hrane.

Da bi uzgojili vlastitu zdravu hranu i bili istinski neovisni, trebate imati i sjeme. Kada kupujemo sjeme u raznim trgovinama, mi ovisimo o tom izboru i toj ponudi. A velike nesigurnosti i zatvaranja zadnje dvije godine jasno su nas upozorile da su moguća vremena kada nećemo moći vrlo lako doći do sjemena – a time i da radi toga nećemo moći uzgojiti vlastitu hranu. Stoga je vrijeme da se osiguramo na svojim vrtovima, skupljajući i čuvajući sjeme iz vlastitog vrta. A za to trebamo znanje – kada i kako skupiti sjeme, kako se skuplja po određenim vrstama i na koji ga način spremiti da ga možemo sijati idućih godina.

Na svom vrtu skupljam i čuvam sjeme već godinama i tu sam sada za vas: da vas upoznam s osnovama skupljanja sjemena i da vam pomognem da i vi budete istinski neovisni u uzgoju vlastite hrane. 

Sa mnom ćete dobiti sve potrebno znanje o skupljanju i čuvanju sjemena, te da sigurni u sebe nastavite s vrtlarenjem i uživate u plodovima vlastitog rada.

U ovoj online edukaciji radimo praktično, na mom vrtu, korak po korak po vrstama povrća, začinskog i ljekovitog bilja te cvijeća.

Edukacija traje 1 sat i 33 minute.

U WEBINARU “SKUPLJANJE I ČUVANJE SJEMENA IZ VLASTITOG VRTA” NAUČIT ĆETE:
– kako skupiti sjeme po vrstama povrća, začinskog i ljekovitog bilja te cvijeća
– kada i na koji način skupljamo sjeme
– idealne posude i alati za skupljanje sjemenja
– na koji način razdvajamo sjeme
– što je fermentiranje sjemena i za koje vrste ga primjenjujemo
– kako čistimo sjeme od ostataka cvijeta ili ploda
– kako spremamo i gdje čuvamo sjeme
– koliko dugo traje klijavost po vrstama
– mnoštvo savjeta i trikova za lakše skupljanje i razdvajanje sjemena

Kratku video najavu edukacije pogledajte ovdje:

Radi se o snimljenoj video edukaciji, tako da joj pristupate u vrijeme kada vama odgovara.

NA IZBOR IMATE 2 PAKETA:
1. Srebrni paket 29,99 eur (225,96 kn)  – pristup online edukaciji na 3 mjeseca
2. Zlatni paket 39,99 eur (301,30 kn) – pristup online edukaciji na 3 mjeseca + bonus video – virtualna posjeta biovrtu snimljena u rujnu 2020 u trajanju 20 minuta, a na poklon ću vam poslati čak 6 paketića sjemenja po vašem izboru s liste dostupnih sorti  za razmnožavanje u vašem vrtu (sjeme šaljem samo unutar RH).

Uštedite u kompletima edukacija: ukoliko naručite dvije ili više online edukacija u kompletu (dostupno je 6 različitih edukacija)  – ostvarujete i popuste (VIŠE).

Ukoliko imate mogućnost plaćanja unutar SEPA sustava, ovu online edukaciju možete naručiti i van granica Hrvatske – podatke za pristup šaljemo na e-mail.

Kliknite OVDJE i ispunite narudžbenicu.


Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 3 mjeseca.
Učite u udobnosti vašeg doma, kada god to vama odgovara. Kupovinom online edukacija nemate putne troškove dolaska na mjesto održavanja edukacije i ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na put. Webinar možete pregledavati koliko god puta želite i nakon što pripremite sve potrebno, korak po korak spremati sjeme zajedno sa mnom.

 

Evo i video o tome zašto bismo svi trebali skupljati i čuvati sjeme na vrtu:

Ove godine uspješno uzgajamo obilje zdrave hrane u vlastitom vrtu i uz vlastito sjeme, istinski smo neovisni u tome!

Silvija Kolar-Fodor

O autorici