Online edukacija „Kreiranje vrta i prve sjetve u vrtu“ Silvija Kolar-Fodor - Biovrt - u skladu s prirodom

Online edukacija „Kreiranje vrta i prve sjetve u vrtu“ Silvija Kolar-Fodor

Želite li započeti vlastiti vrt i imate velike volje za to, ali jednostavno ne znate otkud i kako početi? Želite li proširiti svoje znanje i osigurati si dobru vrtlarsku sezonu i obilje na vrtu? Imam edukaciju baš za vas.
Krenite zajedno sa mnom u kreiranje vašeg vrta 🙂 

Ja sam Silvija Kolar-Fodor, biovrtlarka, autorica, aktivistica i velika zaljubljenica u prirodu. Posljednjih 15 godina učim vrtlare/ice i one koji žele postati više kako na jednostavan način, a uz puno radosti, mogu uzgojiti obilje zdrave hrane.

Veseli me što se sve više ljudi upušta u avanturu uzgoja vlastite zdrave hrane. Ako ste i vi jedan ili jedna od njih i ako se po prvi puta upuštate u vrtlarenje, ili tek želite proširiti svoje znanje, a jednostavno ne znate otkud bi bilo najbolje početi i kako sve posložiti da imate dobru vrtlarsku sezonu, imam edukaciju baš za vas.

Kada sam i sama počinjala pred 15 godina i kada sam odlučila imati vlastiti vrt, dobro sam se opremila s vrtlarskom literaturom, inspirirala se i stekla početno znanje iz knjiga. Ali kad sam došla do samog vrta i kada sam trebala početi sijati, osjećala sam se jednostavno izgubljeno. Koliko god to sve super zvuči u knjigama, kada ti to sve moraš staviti na gredicu, zapravo vidiš da ne znaš ništa. Nisam znala na koju dubinu sijati, da li sijati u jamice ili u redove, kada posijati, što daje odlične rezultate, a što ipak ne… Učila sam iz vlastitog iskustva i iz vlastitih grešaka. Imala sam i tu sreću da sam uz tebe imala i majku i baku s dugogodišnjim vrtlarskim iskustvom koje su mi mogle pomoći svojim savjetima i pokazati kako nešto napraviti.

Tako sam tu sada ja za vas: da vas vodim na tom putu i da vam pokažem kako možete na jednostavan način i uz puno radosti ostvariti najbolje rezultate u vašem vrtu.

Sa mnom ćete dobiti sve potrebno znanje da kreirate svoj vrt i posijete prvo povrće, cvijeće i začinsko bilje u njemu, te da sigurni u sebe nastavite s vrtlarenjem i uživate u plodovima vlastitog rada.

U ovoj online edukaciji radimo praktično, na mom vrtu, korak po kora kreiramo vrt, gredice, sijemo i malčiramo.

Edukacija traje 1 sat i 43 minute. Radi se o snimljenoj video edukaciji, tako da joj pristupate u vrijeme kada vama odgovara.

U WEBINARU “KREIRANJE VRTA I PRVE SJETVE U VRTU” NAUČIT ĆETE:
– na koji sve način možete započeti kreiranje vrta, koji su prednosti i nedostaci određenih metoda
– kako formirati gredice
– koje alate odabrati za vaš vrt
– kada i kako posijati povrće, začinsko i ljekovito bilje i cvijeće u vrtu: sijemo grašak, salate, rotkvice, mahune, ciklu, tikvice, krastavce, kupusnjače, kukuruz, peršin, luk, mrkvu, cvijeće te začinsko i ljekovito bilje…
– kako i zašto malčirati vrt
– mnoštvo savjeta i trikova za uspješni vrt

Kratku video najavu edukacije pogledajte ovdje:

NA IZBOR IMATE 2 PAKETA:

1. Srebrni paket 26.41 € (199.00 kn)  – pristup online edukaciji na 3 mjeseca
2. Zlatni paket 35.70 € (269.00 kn) – pristup online edukaciji na 3 mjeseca + bonus video – virtualna posjeta biovrtu snimljena u rujnu 2020 u trajanju 20 minuta, a na poklon ću vam poslati čak 6 paketića sjemenja po vašem izboru s liste dostupnih sorti  za razmnožavanje u vašem vrtu (sjeme šaljem samo unutar RH).

Uštedite u kompletima edukacija: ukoliko naručite dvije ili više online edukacija u kompletu (dostupno je 6 različitih edukacija)  – ostvarujete i popuste (VIŠE).

Ukoliko imate mogućnost plaćanja unutar SEPA sustava, ovu online edukaciju možete naručiti i van granica Hrvatske – podatke za pristup šaljemo na e-mail.

Kliknite OVDJE i ispunite narudžbenicu.


Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 3 mjeseca.
Učite u udobnosti vašeg doma, kada god to vama odgovara. Kupovinom online edukacija nemate putne troškove dolaska na mjesto održavanja edukacije i ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na put. Webinar možete pregledavati koliko god puta želite i nakon što pripremite sve potrebno, korak po korak sijati zajedno sa mnom.

 

Evo i jedne zabavne scene iz edukacije o malčiranju, gdje se je u edukaciju ubacila i moja mačka Mina 🙂

 

Ove godine uspješno uzgajamo obilje zdrave hrane u vlastitom vrtu 🙂

Silvija Kolar-Fodor

O autorici