Najava predavanja "Vrtlarenje u skladu s prirodom" 12.09.20.(sub) u Koprivnici - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 5. rujna 2020.

Najava predavanja “Vrtlarenje u skladu s prirodom” 12.09.20.(sub) u Koprivnici

Udruga Kopriva iz Koprivnice i Udruga «Biovrt – u skladu s prirodom» pozivaju vas na predavanje Silvije Kolar-Fodor “Vrtlarenje u skladu s prirodom”.

Predavanje će se održati u sklopu provedbe projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM,  u subotu 12. rujna 2020. sa početkom u 10 sati u prostoru Doma mladih Koprivnica, Hrvatske državnosti 10, Koprivnica.

Više o samom događaju i projektu udruge možete pratiti na njihovoj stranici na sljedećoj poveznici: https://web.facebook.com/kupid.kc/

Pozivamo vas da s nama naučite više o važnosti uzgoja zdrave hrane i inspirirate se za kreiranje vlastitog vrta. Predavanje je besplatno za javnost.

Na predavanju “Vrtlarenje u skladu s prirodom”  ćete saznati kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva. Predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt, otkriti će vam prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane.

Svaki sudionik/ca predavanja dobiva na poklon sjeme cvijeća iz biovrta.

 

Predstavljanje knjige: U sklopu predavanja s ponosom ćemo vam predstaviti knjigu “Vrtlarenje u skladu s prirodom” autorice Silvije Kolar-Fodor koja će se moći kupiti nakon predavanja. Cijena knjige je 129 kn.
Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati na predavanju, knjigu možete naručiti od autorice putem online narudžbenice na https://goo.gl/4hCoEM

O predavačici: Silvija Kolar–Fodor, predsjednica udruge “Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, dobitnica nagrade “Hrvatske utjecajne žene 2020, autorica bloga “U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine i Regionalni tjednik, surađivala je s dnevnikom “24 sata”, dnevnikom “Večernji list”, magazinom Jutarnjeg lista “D&D VRT”, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom “100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr … zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

O autorici