Nagradna igra Vizija mog vrta 2017 - Biovrt - u skladu s prirodom

Ostali projekti Silvija Kolar-Fodor 16. siječnja 2017.

Nagradna igra Vizija mog vrta 2017

 

Pridružite nam se u veselom iščekivanju nove vrtlarske sezone 🙂

Vjerujemo da, iako je vani snijeg, hladno i smrznuto, već imate viziju svog vrta u 2017 i polako radite planove za vrtlarsku sezonu koja nam slijedi. Ako već niste, pridružite nam se u našoj Facebook grupi Biovrt.com – u skladu s prirodom (OVDJE) i recite nam tamo svoje planove i ideje koje mislite realizirati ove godine. Kako je radost podijeljena s drugima upola veća, želimo da viziju vašeg vrta podijelite s nama te da svi skupa inspiriramo jedni druge. To u konačnici i jeste poanta naše facebook grupe – međusobna podrška među vrtlarima i zaljubljenicima u prirodu. Zato vas želimo čuti u čim većem broju i upoznati vaše vrtove, te biti podrška u vašim planovima i idejama.

A da vas malo dodatno potaknemo, mi ćemo na kraju odabrati i nagraditi 3 vaše priče sjemenjem za vaš vrt 🙂

KAKO SUDJELOVATI: Podijelite s nama viziju vašeg vrta – napišite nam post u nekoliko rečenica u našoj  fb grupi Biovrt.com – u skladu s prirodom (OVDJE). U istom postu uz vaše ideje i planove možete nam pokazati vaš vrt, dio vrta i slično. Da bi konkurirali za nagradu, možete objaviti maksimalno 5 vaših autorskih fotografija (ili 1 kolaž s do 5 fotografija) – sve u jednom postu. Post započnite s: Vizija mog vrta 2017.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani/ke Republike Hrvatske – mada pozivamo i članove izvan granica Hrvatske da nam se pridruže s svojim vrtlarskim pričama van konkurencije za nagradu.

RAZDOBLJE TRAJANJA NAGRADNE IGRE: od 17.01.-31.01.2017.

NAGRADE: Žiri udruge bira 3 dobitnika/ce koji osvajaju komplete od 10 paketića organskog sjemenja iz našeg biovrta: starinska salata mix, paprika mix, rajčice mix, rukola, lisnati i kovrčavi kelj mix, kadifice niske mix, cinija grmolika mix, crnooka pupavica (Rudbeckia hirta), žuta i narančasta uresnica (Cosmos sulphureus) i srčanik (Leonurus cardiaca).

Veselimo se vašim pričama i vašim vrtovima 🙂

A vi, jeste li spremni za najbolju vrtlarsku godinu svog života?

Tim udruge Biovrt

 

O autorici