Foto natječaj Vrtlarsko obilje udruge Biovrt - Biovrt - u skladu s prirodom

Foto natječaj Vrtlarsko obilje udruge Biovrt

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom organizira fotografski natječaj pod nazivom “Vrtlarsko obilje”.
Ovim fotografskim natječajem želimo potaknuti ljude na vrtlarenje i vlastiti uzgoj organske hrane, te podići svijest o važnosti sakupljanja i čuvanja domaćih i starinskih sorti
Pripremite fotografije i osvojite poklon paket sjemenja udruge Biovrt 🙂
Svoje fotografije možete prijaviti od 17. -23.8.2015. na način da nam pošaljete privatnu poruku na facebook stranici Biovrt: https://www.facebook.com/UdrugaBiovrt.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani/ke Republike Hrvatske.
U poruci pošaljite fotografiju vašeg “Vrtlarskog obilja” i rečenicu u kojoj objašnjavate što vi smatrate da je za vas obilje, te mjesto u kojem se vaš vrt nalazi. Da bi fotografija bila prihvaćena u foto natječaj, morate poslati i fotografiju i odgovor na postavljeno pitanje o obilju, te mora biti poslana putem privatne poruke (a ne na mail, na zid stranice i sl).
Svaki vrtlar/ica može na natječaj prijaviti samo 1 fotografiju.
24.8. javno ćemo na našoj Facebook stranici objaviti album svih pristiglih fotografija, a do 31.8. možete se boriti za svoju vrijednu vrtlarsku nagradu 🙂
Dodijeliti ćemo dvije identične nagrade – jednu, najbolju po odabiru žirija udruge Biovrt, a drugu, najbolju prema broju “lajkova” na fotografiji.
Stoga, ako želite osvojiti vrijednu nagradu morati ćete se potruditi i zaraditi najveći broj lajkova 🙂
Nagrada je poklon paket od ukupno 10 vrsta sjemenja – mix rajčica, mix paprika, mix starinskih salata, niski starinski žućkasti grah, blitva, neven, crni sljez, globus čičak, korijander i amaranthus gagenticus – crveni špinat.
Pobjednike/ce ćemo objaviti 1.9. 2015. na našoj Facebook stranici.
Spremni? Priprema – pozor – šalji fotku 🙂
 obilje 1
 

O autorici