Dojmovi polaznika/ca ciklusa proljetnih radionica 2017 - Biovrt - u skladu s prirodom

Dojmovi polaznika/ca ciklusa proljetnih radionica 2017

Ovo proljeće, od veljače do svibnja, udruga Biovrt – u skladu s prirodom provela je ciklus radionica o vrtlarenju u Čakovcu i Novom Selu Rok.
Na radionicama je sudjelovalo ukupno 61 polaznika i polaznica iz Međimurske županije, kao i Zagreba i okolice, Ivanić-Grada, Sv. I. Zeline, Koprivnice, Varaždina, Bjelovara….

Teme koje smo na radionicama obradili bile su:
25.02.2017. Sjetva i uzgoj presadnica u kućnoj radinosti ,
11.03.2017. Planiranje vrta,
08.04.2017. Vrt za zelene sokove i zdravlje,
22.04.17. Izrada prirodnih pasti za zube, ljekovitih macerata i tinktura,
06.05.17. Prepoznavanje samoniklog jestivog i ljekovitog divljeg bilja

Fotografije s svih radionica možete pogledati na linku OVDJE.

28022017 10  11032017 5

Zahvaljujemo svim polaznicima/cama na ugodnom i produktivnom druženju, a ovdje možete pročitati neke od povratnih informacija koje smo dobili o našim radionicama, voditeljici edukacija Silviji Kolar-Fodor i dojmu polaznika/ca.

DOJMOVI SUDIONIKA/CA O RADIONICAMA:

Oduševljena sam radionicama na kojima sam prisustvovala. Vrlo edukativne i zanimljive radionice na kojima se puno toga može naučiti ili proširiti znanje. Ono što me jako veseli je da radionice okupljaju ljude sa predivnim ciljem: očuvanje našeg zdravlja te zdravlja naše planete.
Nada T.

Korisno provedeno vrijeme, odlična grupa ljudi, pozitivne vibracije, bilo je poučno i dinamično !

Zoran C.

Bilo je vrlo poučno i zanimljivo. Dobili smo mnoštvo korisnih i vrijednih informacija. Zao mi me sto nisam bila u mogućnosti doci na ostale radionice, ali nadam se da ću slijedeće godine biti veće sreće.

Martina H.

Ugodna atmosfera na radionicama, puno sam naučila – o temi radionice i izvan teme. Motiviralo me da se nastavim baviti proučavanjem i prepoznavanjem bilja te za botaničke ilustracije. Sviđa mi se kako su organizirane radionice – kombinacija teorije i praktičnog dijela, puno korisnih informacija.

Valentina M.

06052017 2

DOJMOVI SUDIONIKA/CA O VODITELJICI SILVIJI KOLAR-FODOR:

Potpuno sam zadovoljna njezinim načinom rada. Radionice su obuhvatile sve temeljne informacije za svaku od tema i veliku količinu informacija koje su proizašle iz pitanja ili situacije. Uz to dala nam je smjernice za daljnje učenje i napredovanje za obje teme.
Ljerka M.

Odlično! Pristupačna, jednostavna, na svako pitanje daje odgovor.

Karolina K:

Predivna i pozitivna osoba koja motivira ljude da žive s prirodom.

Nada T.

Jako sam zadovoljna radom voditeljice iz razloga što na jedan pristupačan i jasan način te entuzijastički prenosi svoja znanja i iskustva. U svakom trenutku odaje povjerenje i istinitost svega što govori; pažljiva je u izlaganju i odgovaranju na pitanja, te nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Sanda P.

Voditeljica je vrlo inspirativna. Ima dobar pristup i entuzijazam prenijeti znanje i iskustva sudionicima

Jasna L.

Jako sam zadovoljna 🙂 Praktičan prijateljski pristup, profesionalnost, odgovornost.

Valentina M.

 

 

O autorici