Biovrt se priključuje u humanitarnu akciju - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 12. prosinca 2013.

Biovrt se priključuje u humanitarnu akciju

Bliži nam se Božić i kraj godine, i ovo je vrijeme kada svi više razmišljamo o tome što smo učinili prošle godine, o nekim novogodišnjim odlukama kojima si želimo poboljšati život, zdravlje i slično.

Ali, sada je i vrijeme kada se najviše posvećujemo darivanju i usrećivanju drugih. I kad se u trgovačkim centrima naveliko reklamiraju razne sjajne i blještave stvari za moguće poklon, Nadamo se da neće i kod nas prevladati sveopći konzumerizam i kupovina stvari koje nam zapravo ne trebaju. Razmislite o tome kako svojom kupnjom možete napraviti dvostruku korist: možete usrećiti nekoga poklonom za koji će novac koji ste dali za kupnju biti potrošeni za one koji to stvarno trebaju.
Stoga smo se i u udruzi “Biovrt – u skladu s prirodom” odlučili priključiti humanitarnim akcijama kojima možemo našom donacijom pomoći onima koji to stvarno trebaju. Tako smo donirali sjeme iz biovrta udruzi za zaštitu životinja “Šapa u srcu”. 
Radi se o 20 kompleta sjemenja, svaki komplet sadrži 4 vrećkice sjemenja:
rajčica mix (oko 20 sjemenki u paketiću, pomiješano je oko 5 različitih vrsti)
ukrasne tikvice mix (mješavina oko 5 različitih vrsti)
bijeli korijen – zaboravljeno povrće
pakujac – otporna trajnica
bijeli korijen tragopogon porrifolius 6
Sve donacije koje je prikupila navedena udruga biti će ponuđene na prodaju putem on-line aukcija, a novcem od prodaje će kupiti hranu i platiti veterinarske usluge i operacije za životinje pod skrbi Udruge.
Stoga ako se želite priključiti ovoj humanitarnoj akciji , možete to napraviti ovdje:
Vrlo je jednostavno: odabirom kupovine bilo kojeg predmeta s navedenih aukcija kupiti ćete i sebi neki predmet, ili poklon za vama voljenu osobu, a udruzi ćete pomoći pri njihovom radu 🙂
A između svega ostaloga, ukoliko odaberete sjeme na poklon, pokloniti ćete život, inspiraciju i radost osobi koja će to sjeme uzgajati, kao i vlastitu zdravu hranu 🙂
 

O autorici