Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići

U školskom vrtu i mi rastemo

O projektu "U školskom vrtu (i mi) rastemo"

Projekt "U školskom vrtu (i mi) rastemo" traje od 01.10.2017.-31.08.2018. i provodi ga udruga Biovrt - u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok

Projekt financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u iznosu od 95.280,00 kn, a odobreni je u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2017./2018.

Također, projekt u 2018. godini financijski podržava i Grad Čakovec u iznosu od 10.000,00 kn te Međimurska županije u iznosu od 8.000,00 kn.

 

Voditeljica projekta i edukatorica na projektu je Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge biovrt, autorica i biovrtlarka.

O PROJEKTU: Holistički edukativni program za sve učenike 1-4 razreda škole Novo Selo Rok u suradnji s zajednicom o zdravim načinima života, zaštiti prirode, očuvanju tradicije i bioraznolikosti.

Pomno osmišljenim  edukativnim aktivnostima u školskom vrtu i voćnjaku holistički djelujemo na stvaranje nove generacije mladih ljudi koji će čuvati bioraznolikost, prirodu i svoje zdravlje. Istovremeno ih motiviramo za boravak u prirodu, kretanje, učimo radosti stvaranja,  timskom radu,  povezujemo s njihovim obiteljima u zajedničkim aktivnostima te čuvamo međimursku baštinu i tradiciju uzgoja vlastite zdrave hrane - održivom razvoju. 

 

logo zaklada u boji  grad ckMZ logo web

Sviđa ti se? Podijeli s prijateljima

Silvija Kolar-Fodor
Autorica članka:

Silvija Kolar-Fodor

Predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, predavačica i edukatorica o biovrtlarenju, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata", Večernjim listom, časopisom Poljoprivredni glasnik, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, Sirova hrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

Svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su Zakonom o autorskim pravima (VIŠE)

Biovrt koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Za nastavak pregleda i korištenje klikni na gumb "Slažem se". Uvjeti korištenja i kolačići