Postanite član/ica udruge Biovrt u 2016. godini - Biovrt - u skladu s prirodom

Postanite član/ica udruge Biovrt u 2016. godini

Drage i dragi,

hvala Vam što ste bili uz nas i dijelili sa nama naš uspjeh i postignuća tijekom prijašnjih godina.

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

Bez obzira iz kojeg ste dijela Hrvatske, ukoliko želite postati dijelom zajednice koju stvaramo ili jednostavno samo podržati naš rad, pozivamo vas da se učlanite u udrugu Biovrt – u skladu s prirodom u 2016. godini te nam na taj način date svoju podršku.

Podržavajući članovi/ce

Ukoliko želite podržati naš rad na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, a nemate vremena za akcije i aktivno sudjelovanje ili pak živite u drugom dijelu Hrvatske – pozivamo vas da postanete podržavajući član/ica udruge Biovrt.
Podržavajući članovi uplaćuje godišnju članarinu od 100 kuna i redovno su informirani o našim aktivnostima. Također, kao mali znak pažnje za vašu podrški našem radu, nakon učlanjenja i dostave podataka šaljemo vam na vašu kućnu adresu paket od 6 vrsti sjemenja (rajčica mix, paprika mix, salata mix, neven, kadifice, cleome).
Podržavajući članovi mogu sudjelovati u radu Skupštine, ali nemaju pravo glasa i nemaju pravo sudjelovanja u radu tijela Udruge.

Nominalni članovi/ce

Nominalni članovi/ice plaćaju godišnju članarinu u iznosu od 80 kuna.
Nominalni član/ica je osoba bez ili s ograničenom poslovnom sposobnošću te ima sva prava i obveze redovnog člana/ice, osim što nema pravo sudjelovanja u radu tijela Udruge.
Nominalni članovi nakon učlanjenja stječu brojne članske pogodnosti:
-Popust 10 % na 4 radionice godišnje
-Redovni sastanci članstva – minimalno 5 sastanaka u godini – druženje, grupa potpore, u Biovrtu – po želji
-Mogućnost 1x godišnje posjet članu/ici tokom sezone – po želji
-Moguće aktivnosti grupe: razmjena iskustava, razmjena viškova proizvoda, razmjena sjemenja i sadnica – po želji

biovrt clanstvo 2

Redovni članovi/ice
Redovni članovi/ice plaćaju godišnju članarinu u iznosu od 100 kuna i volontiraju minimalno 20 volonterskih sati u udruzi. Redovni član/ica je aktivni član/ica s punim opsegom Statutom predviđenih obveza i prava i ostvaruje iste pogodnosti kao nominalni član/ica.

Novi članovi upisuju se kao podržavajući ili nominalni članovi.

Podržavajući članovi nakon ostvarenih 20 sati volontiranja u udruzi mogu podnijeti zahtjev za redovno članstvo.

Program za svo članstvo:
– mogućnost sudjelovanja na zajedničkim tematskim izletima (npr. arboretum Volčji potok, cca 115 kn prema programu agencije u 2016.)
– program Čuvari sjemenja (više)

Maloljetne osobe mogu biti samo nominalni članovi.
O pravima i obvezama članstva pročitajte u našem Statutu (ovdje).

Članarinu možete uplatiti na naš žiro račun HR452 340009 1116044171 , PBZ banka d.d.

Kako bi postali članom/icom, po uplati članarine, molimo vas da ispunite Obrazac za učlanjenje i pošaljete nam ga skeniranog na biovrt@biovrt.com ili poštom na našu adresu Biovrt – U skladu s prirodom, Novo Selo Rok, M. Tita 140, 40000 Čakovec.

Nakon primitka uplate i ispunjenog obrasca mi ćemo vas kontaktirati. Članstvo započinje trenutkom upisa u registar članova/ica.

Radujemo se zajedničkom radu i druženju u 2016. godini.

Tim udruge Biovrt – u skladu s prirodom

 

O autorici