Zajedno gradimo održivu budućnost - aktivnosti u ožujku 2020 - Biovrt - u skladu s prirodom

Projekti Silvija Kolar-Fodor 1. travnja 2020.

Zajedno gradimo održivu budućnost – aktivnosti u ožujku 2020

U sklopu projekta „Zajedno gradimo održivu budućnost“ nastavili smo s redovnim edukativnim aktivnostima. Tako smo u ožujku održali 1 biovrtlarsku grupe za učenike PŠ Novo Selo Rok. Kako su u drugoj polovici ožujka radi situacije s koronavirusom škole zatvorene i nastava prebačena na digitalne medije, stali smo s edukativnim aktivnostima i čekamo ponovno pokretanje nastave u školama.

11.03.2020. učili smo o načinima cijepljenja voćki uz praktični prikaz, o solitarnim pčelama koje smo promatrali kako su izašle iz rupa u hotelu za kukce i kako su počele polijegati jajašca za sljedeću generaciju, te kako izgleda cvat ranog voća – sibirskih borovnica.

Više fotografija pogledajte u galeriji na linku:
https://www.biovrt.com/galerija/vrtlarska-grupa-ps-n-s-rok-11-03-2020-zajedno-gradimo-odrzivu-buducnost/

 

 

Projekt “Zajedno gradimo održivu budućnost” traje od 01.03.2019.-28.02.2021. i provodi ga udruga Biovrt – u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok te Osnovnom školom Gornji Mihaljevec.
Program sufinanciraju Ured za udruge Vlade RH, Grad Čakovec i Međimurska županija. Više o projektu pročitajte na: https://www.biovrt.com/zajedno-gradimo-odrzivu-buducnost/

O autorici