Tražimo volontera/ku za analizu ankete za vrtlare - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 25. rujna 2017.

Tražimo volontera/ku za analizu ankete za vrtlare

 

Udruga Biovrt provodi anketu za vrtlare/ce i trebati će nam pomoć u analizi.

Što tražimo? Tražimo 1 osobu, volontera/ku koja ima iskustva sa analizom anketa u programu Google docs i koja će samostalno, nakon dogovora s nama, na par stranica napraviti kratku analizu ankete (glavni zaključci, postoci, pite).

Kada se i gdje volontira? Anketa je aktivna do 30.9. nakon čega slijedi naš dogovor i analiza. Radi se iz svog doma, a komunuciramo mailom, uz početni skype sastanak za dogovor. Analizu bi trebalo napraviti do 20.10.2017, te je u doc i pdf formatu šaljete nama na dogovoreni mail.

Što ćemo s analizom? Rezultate ćemo koristiti za stvaranje novih edukativnih materijala o vrtlarenju, sukladno definiranim potrebama iz analize.
Osim uvida u iskustva i ponašanja vrtlarske zajednice diljem Hrvatske, volontera/ku spomenuti kao člana/icu istraživačkog tima u vijesti o istraživanju na www.biovrt.com

Ako imate dovoljno znanja i iskustva, odgovorni ste, poštujete rokove i imate vremena u navedenom periodu, javite nam se do 30.9.2017.

Kako se prijaviti? Ako još niste volontirali u udruzi Biovrt i ako se niste upisali u prijavnicu, onda se prijavljujete na ovom linku putem prijavnice: https://tinyurl.com/biovrt-volonterskaprijavnica nakon čega ćemo vas kontaktirati.
Ako pak ste se već upisali u ovu prijavnicu za volontere, javite na volontiranje@biovrt.com da se prijavljujete na ovu akciju.

VAŽNO: Bilo u prijavnici, bilo u mailu, opišite nam ukratko svoje iskustvo u izradi analiza anketa.

Hvala unaprijed i veselimo se suradnji!

 

O autorici