Divne rajčice - biovrtni blagdanski paketić

Trenutno nedostupno

Opis

DIVNE RAJČICE
Poklon paket od 10 paketića rajčica svih veličina – i velikih i malih plodova, te raznih zanimljivih boja. Sve rajčice u ponudi su slobodnooprašujuće sorte nastale prirodnim uzgojem. Uživajte u raznolikosti boja, oblika i okusa rajčica 🙂
– Rajčica crvena velika mix
– Rajčica crveno-roza velika mix
– Rajčica velika tamno crvena mix
– Rajčica crveni mali jabučar
– Rajčica crveni i tamni šljivar mix
– Rajčica crvena koktel sitna
– Rajčica žuta zebra
– Rajčica niska crna “Kraljica noći”
– Rajčica niska žuta balkonska
Rajčica putnička

Količina u pakiranju: 1 paketić – komplet: ukrasna vrećica, kartica i 10 paketića sjemenja

 

***

Za najbolje blagdanske poklone, pripremili smo vam 4 prigodna kompleta sjemenja: Šareni vrt, Ljekoviti vrt, Divne rajčice i Najbolja vrtlarska godina.
Ovo je pravi eko poklon:) Zapakirani su u ručno izrađene vrećice od čistog pamuka obojenog netoksičnim bojama, te zavezane ukrasnim trakama. Svaki blagdanski paketić sadrži uz dolje navedeno sjeme i poklon karticu (veličina platnene vrećice je cca 13*23 cm, a kartice 9 * 9 cm).
Ove paketiće možete naručiti samo u razdoblju od 02.12.-24.12.2020. Detaljnije o ponudi i posebnim ponudama kompleta s knjigom ili igrom pročitajte OVDJE. 

Jedan od glavnih ciljeva udruge Biovrt – u skladu s prirodom je očuvanje biološke raznolikosti.
Sjeme preko 600 sorata raznog cvijeća, voća, povrća i ostalih biljaka sakuplja se u Biovrtu, a viškovi se nalaze u našoj ponudi.
Kako je cilj da biljke razmnožite u svojim vrtovima, te tako potičete bioraznolikost i očuvanje sorti – sjeme se može nabaviti isključivo u malim količinama, za osobnu potrebu (maksimalno 3 paketića po pojedinačnoj vrsti).
Ne bavimo se proizvodnjom sjemenja u komercijalne svrhe.
Čuvajte sjemenje svojih biljaka kako bi ih mogli i dalje razmnožavati u svojim vrtovima i čuvati od izumiranja.