Predstavljamo Katalog biljaka iz Biovrta - Biovrt - u skladu s prirodom

Predstavljamo Katalog biljaka iz Biovrta

Dragi vrtlari i vrtlarice,

s ponosom vam predstavljamo KATALOG BILJAKA u kojem trenutno možete pretražiti više od 450 sorti cvijeća, voća, povrća, ljekovitog i začinskog bilja, grmlja i drveća koje uzgajamo na imanju Biovrta.

Trenutno u katalogu možete pregledati preko 450 biljnih sorti. Bez brige, to nije sve – u biovrtu uzgajamo mnogo više sorti i stalno ćemo popunjavati katalog. Cilj nam je u ovom Katalogu biljaka popisati i prikazati sve sorte koje uzgajamo u biovrtu i čije sjeme čuvamo i našoj banci sjemenja. Također, svaka biljka u katalogu biljaka ima link putem kojeg možete saznati više o svakoj pojedinačnoj biljci i o njenom uzgoju. Ukoliko je ona opisana na stranici www.biovrt.com dostupan je link na našu stranicu, a ukoliko nije poveznica je na srodne stranice o vrtlarenju. Dugoročno – sve biljke ćemo prije ili kasnije i detaljno opisati na našim stranicama i tako nadopunjavati našu besplatnu bazu znanja – bazu tekstova o vrtlarenju i biljkama koje uzgajamo u biovrtu. Već sada na stranici www.biovrt.com postoji preko 700 tekstova o vrtlarenju.

Katalog biljaka možete pogledati na sljedećem linku: https://www.biovrt.com/katalog/ 

 

PRIPREMITE SE ZA NOVU VRTLARSKU SEZONU – NABAVITE SJEME IZ BIOVRTA

Pregledajte naš Katalog biljaka i inspirirajte se za novi vrtlarsku sezonu s novim biljkama koje ćete dalje razmnožavati u vašim vrtovima.

Od 8. – 15. siječnja svo dostupno sjeme možete naručiti uz 10% popusta.

Minimalna narudžba je 20 kuna,  maksimalno možete naručiti po 3 paketića od svakog pojedinačnog artikla, a za lakši pregled u katalogu imate opciju sorti koje su trenutno dostupne i nedostupne.

Više o uvjetima nabave viškova sjemenja iz Biovrta pročitajte OVDJE. 

Kod za popust: SJEME2019

DODATNO NAGRAĐUJEMO
– za narudžbu iznad 50 kuna birate 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon
– za narudžbu iznad 100 kn birate 2 paketića cvijeća ilizačinskog/ljekovitog bilja na poklon

 

Neka nova vrtna sezona počne!

Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želimo!

Vaša Silvija i Biovrt tim

O autorici