Predstavljamo Katalog biljaka iz Biovrta - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 7. siječnja 2019.

Predstavljamo Katalog biljaka iz Biovrta

Dragi vrtlari i vrtlarice,

s ponosom vam predstavljamo KATALOG BILJAKA u kojem trenutno možete pretražiti više od 450 sorti cvijeća, voća, povrća, ljekovitog i začinskog bilja, grmlja i drveća koje uzgajamo na imanju Biovrta.

Trenutno u katalogu možete pregledati preko 450 biljnih sorti. Bez brige, to nije sve – u biovrtu uzgajamo mnogo više sorti i stalno ćemo popunjavati katalog. Cilj nam je u ovom Katalogu biljaka popisati i prikazati sve sorte koje uzgajamo u biovrtu i čije sjeme čuvamo i našoj banci sjemenja.
Također, svaka biljka u katalogu biljaka ima link putem kojeg možete saznati više o svakoj pojedinačnoj biljci i o njenom uzgoju. Ukoliko je ona opisana na stranici www.biovrt.com dostupan je link na našu stranicu, a ukoliko nije poveznica je na srodne stranice o vrtlarenju. Dugoročno – sve biljke ćemo prije ili kasnije i detaljno opisati na našim stranicama i tako nadopunjavati našu besplatnu bazu znanja – bazu tekstova o vrtlarenju i biljkama koje uzgajamo u biovrtu. Već sada na stranici www.biovrt.com postoji preko 700 tekstova o vrtlarenju.

Katalog biljaka možete pogledati na sljedećem linku: https://www.biovrt.com/katalog/ 

 

Pregledajte naš Katalog biljaka i inspirirajte se za novi vrtlarsku sezonu s novim biljkama koje ćete dalje razmnožavati u vašim vrtovima.

Svima koji podupirete naš rad vašom donacijom za rad naše društvene banke sjemenja i očuvanje biološke raznolikosti, pokloniti ćemo vam sjeme iz našeg kataloga razmjerno visini vaše donacije. Javite nam se nakon uplate s vašim podacima na naš e-mail biovrt@biovrt.com.
Donaciju za naš rad za očuvanje biološke raznolikosti i daljnji rad udruge možete uplatiti na prema slijedećim podacima:

PODACI ZA UPLATU:
Biovrt – u skladu s prirodom, Novo Selo Rok, M. Tita 140, 40000 Čakovec
IBAN: HR4523400091116044171 , PBZ banka d.d.
opis: donacija za očuvanje bioraznolikosti

Postanite i naš član i pridružite se našem programu “Čuvari sjemenja”. Sve o ovom programu pročitajte na:
https://www.biovrt.com/pridruzi-se-programu-cuvari-ce-sjemenja-udruge-bio/

Neka nova vrtna sezona počne!

Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želimo!

Vaša Silvija i Biovrt tim

O autorici