Poziv na predavanje 13.05.17. u Čakovcu - Biovrt - u skladu s prirodom

Poziv na predavanje 13.05.17. u Čakovcu

 

Pozivamo vas na predavanje Silvije Kolar-Fodor „Čuvanje starinskih sorti kao zalog naše budućnosti” koje će biti održano 13.05.2017. u 16:00 sati na Sajmu OPG-ova povodom međunarodnog dana bioraznolikosti u Čakovcu.

Sajam OPG-ova i predavanja održavaju se u organizaciji udruga CEZAM i 3FF. Navedeni sajam održava se 13.05.2017 od 9-17 sati na adresi Ulice Matice Hrvatske (ispred Gradske kavane Čakovec i zgrada Scheier) i obuhvaća izlaganje u zatvorenom i otvorenom te tematska predavanja. (VIŠE)

Na istom sajmu možete posjetiti i naš štand u zatvorenom u poslijepodnevnim satima prije predavanja i više se informirati o radu udruge Biovrt, programu za članstvo i starinskim vrstama sjemenja koje čuvamo u biovrtu.

O PREDAVANJU: Budućnost čovječanstva ovisi o hrani, a hrana ovisi o sjemenju. Saznajte na koji način i u kojoj mjeri se događa genetska erozija i gubitak biorazolikosti u svijetu i u našoj državi te kako svi možemo doprinijeti čuvanju bioraznolikosti.

O PREDAVAČICI: Voditeljica: Silvija Kolar–Fodor, predsjednica udruge “Biovrt – u skladu s prirodom”, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga “U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom “24 sata”, dnevnikom „Večernji list“, magazinom za život u skladu s prirodom “100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, SirovaHrana.hr … zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine

O autorici