Poziv na online predavanje "Nova vrtlarska sezona: što, kada i kako sijemo?" 26-30.01.24. - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 23. siječnja 2024.

Poziv na online predavanje “Nova vrtlarska sezona: što, kada i kako sijemo?” 26-30.01.24.

Idealno je vrijeme da se počnemo pripremati za novu vrtlarsku sezonu 🙂
Uzgoj vlastite hrane put je prema vlastitoj samodostatnosti i boljem zdravlju. Vrt osim vlastite hrane donosi puno dobrobiti u naš život.

Radost, zdravlje, obilje, hranu za koju znamo na koji je način uzgajana. Slobodu da odšećemo do vlastitog vrta i tamo uberemo naš obrok kad god poželimo. A da bi nam vrt zaista davao radost i obilje tijekom cijele sezone – potrebno nam je znanje. 

Počinje nova vrtlarska sezona i idealno je vrijeme da započnemo s planiranjem radova na vrtu. Uskoro kreću i prve sjetve u zatvorenom. No, iako smo već polako nestrpljivi – nemojmo previše žuriti. Ako to sve napravite prerano ili u krivo vrijeme, patit ćete i vi i biljčice. 

Da bi vas inspirirala na uzgoj vlastite hrane poklanjam vam novo online predavanje u kojem ću vam otkriti kada krećemo u sjetve s početkom nove vrtlarske sezone: kada je optimalno posijati određene biljke u zatvorenom, a koje sijemo na otvorenom, te kada je optimalno vrijeme za sjetvu kojih biljaka.

Predavanje “Nova vrtlarska sezona: što i kada sijemo?” bit će besplatno dostupno online od 26.-30.01.2024. na mom Youtube kanalu, a da bi ga mogli besplatno pogledati trebate se prethodno prijaviti putem online prijavnice.

 

PRIJAVITE SE ZA GLEDANJE PREDAVANJA od 26.-30.01.24. OVDJE.

 

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih sedamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

 

Poveznicu za gledanje šaljem na vaš e-mail od 26.01.2024.

O autorici