Poziv na online predavanje "Kako kreirati vlastiti biovrt" - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 13. travnja 2023.

Poziv na online predavanje “Kako kreirati vlastiti biovrt”

Nova vrtlarska sezona upravo počinje.  Ako želite promijeniti život na bolje i ako želite biti istinski neovisniji – vrtlarenje je pravi izbor za ovu godinu. Upravo je sada idealni trenutak da kreirate vlastiti vrt.

Uzgojem vlastite hrane dobivate jako puno. Iako na prvu ruku svi prvo pomisle na onaj financijski dio, koji itekako nije zanemariv pogotovo u ovo vrijeme inflacija i divljanja cijena, no uzgoj vlastite hrane je i puno više. Vrtlarenje donosi radost u vaš život, donosi pravu revoluciju i ako tome pristupite na pravi način – puno je dobrobiti koje će vam donijeti u život.

Povodom Dana planete zemlje – poklanjam vam besplatno online predavanje 🙂
Pozivam vas da naučite više o kreiranju vrta i uzgoju vlastite organske hrane i inspirirate se sa mnom za novu vrtlarsku sezonu.

Na predavanju “Kako kreirati vlastiti biovrt” saznat ćete na koji sve način sve možete započeti s vrtlarenjem i kako pripremiti tlo i vaše prve gredice ili pak tegle za uzgoj – i na koje je sve to načine moguće napraviti s čim manje posla, pa čak i bez obrade tla.

Uzgoj vlastite hrane bi trebao biti radost i uživancija, a ne muka i napor. Pokazat ću vam kako je to vrlo lako moguće 🙂  

Moje je ime Silvija Kolar-Fodor. Ja sam autorica, biovrtlarka, aktivistica i zaljubljenica u prirodu. Posljednjih sedamnaest godina inspiriram i educiram vrtlare/ice i one koji to žele postati, kako lako i jednostavno, a uz puno radosti mogu uzgojiti obilje zdrave hrane. Znanje i podršku u tome pružam vam kroz svoju knjigu „Vrtlarenje u skladu s prirodom”, edukacije, www.biovrt.com i domaće sjeme iz biovrta. Vjerujem da upravo vlastitim biovrtom i podrškom lokalnog organskog uzgoja svi zajedno stvaramo bolju budućnost za sebe i za buduće generacije.

Predavanje je namijenjeno kako i početnicima u vrtlarenju, tako i onima koji već imaju vrt – uvijek možemo naučiti nešto novo i inspirirati se za nove ideje.

 

Predavanje je besplatno uz prethodnu prijavu putem online prijavnice OVDJE. 

Poveznicu za gledanje primit ćete na vaš e-mail, stoga pazite da upišete ispravno vašu e-mail adresu u prijavnicu.

Prijave za predavanje se primaju do 24.04.2023. – pa nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku.

Snimka predavanja bit će dostupna za pogledati 5 dana, pa imate opciju pogledati kad to vama najbolje odgovara. Predavanje će vam biti dostupno za pogledati od petka 21.04.2023 pa sve do utorka 25.04.2023. u 23:59.

Inspirirajte se za najbolju vrtlarsku godinu vašeg života i započnite vašu najljepšu životnu avanturu 🙂

O autorici