Poziv na konferenciju za voditelje i djelatnike osnovnih škola, 4.6.2019. - Biovrt - u skladu s prirodom

Projekti Silvija Kolar-Fodor 27. svibnja 2019.

Poziv na konferenciju za voditelje i djelatnike osnovnih škola, 4.6.2019.

Poštovani ravnatelji i stručni djelatnici međimurskih osnovnih škola,
udruga Biovrt – u skladu s prirodom poziva vas u utorak 4.6.2019. u 17 sati u Područnu školu Novo Selo Rok na konferenciju za djelatnike osnovnih škola s područja Međimurske županije.

Ukratko ćemo vam predstaviti projekt «Zajedno gradimo održivu budućnost» koji provodimo u partnerstvu s I. OŠ Čakovec s Područnom školom Novo Selo Rok te OŠ Gornji Mihaljevec, a koji kao dio kurikuluma provodimo u školskom vrtu koji smo pokrenuli i opremili prije 3 godine. Uključujemo djecu, volontere i lokalnu zajednicu, a u zajedničkim akcijama opremamo škole za učenje u prirodi (klupice, reciklažni otok, hoteli za kukce, začinsko-cvjetno-voćne gredice, hranilice/pojilice/kućice za ptice).

Ove godine širimo našu vrtlarsku priču, te ćemo vam na konferenciji predstaviti i javni poziv koji ćemo uskoro otvoriti i na koji ćemo vas pozvati da se odazovete.
Uključit ćemo 10 zainteresiranih osnovnih škola da uz mentorstvo predsjednice udruge Biovrt Silvije Kolar-Fodor pokrenu svoje prve gredice sa začinskim biljem, postavit ćemo hotel za korisne kukce u školske vrtove i održati edukaciju kako bismo vas potaknuli na pokretanje ili pak širenje svojih aktivnosti vezano uz vrtlarenje i održivi razvoj.

Već sad vas pozivamo da se uključite i ne propustite ovu jedinstvenu priliku, a za početak vas pozivamo na našu konferenciju u utorak 4.6.2019.
Predviđeno trajanje s domjenkom je 1 sat.
Prijave su obavezne, a prijaviti se možete ovdje na ovom linku u manje od minutu http://bit.ly/2wpL6Ke

Zajedno gradimo održivu budućnost.
Veselimo se upoznati vas.

 

 

      

Projekt sufinanciraju Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Grad Čakovec.

Stajališta izražena u ovoj pozivnici isključiva su odgovornost udruge Biovrt – u skladu s prirodom i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

O autorici