Poziv na izlet članstva na reciklirano imanje u Vukomeriću i Zagreb 07.09.19. - Biovrt - u skladu s prirodom

Poziv na izlet članstva na reciklirano imanje u Vukomeriću i Zagreb 07.09.19.

Udruga Biovrt organizira jesenski izlet za svoje članstvo. Pozivamo vas da nam se na izletu u Zagreb i okolicu. Očekuje nas zanimljivi dan i ugodno druženje članstva udruge. Posjetiti ćemo Reciklirano imanje udruge ZMAG, Botanički vrt Zagrebu te ZeGeVege festival na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu.

PROGRAM:
polazak u 07:00 na imanju Biovrta u Novom Selu Rok. Stati ćemo i u Čakovcu kod Kauflanda u 7:10, u Varaždinu kod Bauhausa u 7:35 i u Zagrebu kod IKEA-e u 8:20. (postoji mogućnost da pokupimo polaznike nakon silaska s obilaznice na izlazu Buzin na nekoj od autobusnih stanica)

9:00-12:30 posjeta recikliranom imanju udruge ZMAG u Vukomeriću kraj Zagreba. Očekuje nas organizirani obilazak imanja s brojnim edukativnim sadržajem o održivom načinu života, predstavljanje Društvene banke sjemenja i vege ručak.
Više o recikiranom imanju pročitajte na linku: https://www.zmag.hr/reciklirano-imanje

– 13:00-14:30 – posjeta Botaničkom vrtu u Zagrebu
Prekrasni botanički vrt omiljena je destinacija zagrebačkih šetača kao i brojnih turista koji posjećuju grad Zagreb. Botanički vrt zaštićen je kao spomenik parkovne arhitekture. Park je izvor zaštićenih i endemičnih biljnih vrsta, a uređen je u duhu engleskog romantičnog duha i francuskog – baroknog stila.
Više o Botaničkom vrtu pročitajte na: https://www.wish.hr/botanicki-vrt-u-zagrebu/

– 14:30-17:00 – posjeta festivalu ZeGeVege Trgu Bana Jelačića u Zagrebu
Na ovom poznatom i zanimljivom festivalu imati ćete prilike vidjeti, isprobati i kupiti razne slastice i proizvode te pogledati i razne popratne sadržaje festivala. Ovo je veliki festival i očekuje se više od 50.000 posjetitelja koji će u dva dana obići izlagače zdrave hrane, ekoloških i drugih održivih proizvoda te kozmetike koja nije testirana na životinjama iz Hrvatske i inozemstva na stotinu štandova.
Više o festivalu: https://www.zegevege.com

CIJENA PROGRAMA:
ČLANOVI UDRUGE: 70 kn po osobi (uključuje u potpunosti sufinanciran prijevoz od strane udruge, obilazak Recikliranog imanja i ručak)
OSTALI ZAINTERESIRANI: prijevoz 80 kn/osoba, (za one koje ćemo pokupiti kraj samog Zagreba prijevoz je 30 kn/osoba) + 70 kn (obilazak recikliranog imanja i ručak)
ZA ČLANOVE UDRUGE BIOVRT udruga će u potpunosti sufinancirati prijevoz.
Na raspolaganju imamo mini bus od 19 mjesta u autobusu, prednost imaju članovi udruge.

PRIJAVE su obavezne putem on-line prijavnice. Kako je interes za izlet prema anketi za članstvo bio veliki, molim prijavite nam se čim prije na sljedećem linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehzcJvvoYn3xDub5X0YnrzdMhg323HHyWtIBzRsduNtLJg7w/viewform

Veselimo se skorom druženju!

O autorici