Posebna ponuda knjige "Vrtlarenje u skladu s prirodom" povodom Svjetskog dana pčela - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 18. svibnja 2022.

Posebna ponuda knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” povodom Svjetskog dana pčela

Od 18.-26.05.2022.  imamo posebnu ponudu za sve naručitelje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom”. Svi koji naruče knjigu  dobivaju na poklon 4 paketića sjemenja cvijeća koje su prekrasne za cvjetne gredice a  vole ih i korisni oprašivači: uresnica žuta i narančasta (Cosmos sulphureus), vrtni sljez (Alcea rosea), Livadni mak (Papaver rhoeas) te ljetni zvjezdan božurasti ( Callistephus spp.) te edukativnu brošuru “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima” u kojoj je opisano kako i zašto skupiti i čuvati sjeme povrća i cvijeća u svojim vrtovima.

20.05. slavimo Svjetski dan pčela.  Ujedinjeni narodi su 2017. godine, na inicijativu Republike Slovenije, 20. svibnja proglasili Svjetskim danom pčela, a s ciljem  povećanja osviještenosti o značenju pčela za očuvanje ravnoteže u prirodi i opstanak cjelokupnog čovječanstva. Ovim se danom želi upozoriti na značaj pčela i ostalih oprašivača, ali i doprinijeti njihovoj zaštiti na međunarodnoj razini.

Na ovaj je dan uobičajeno da se dijele razne objave putem društvenih mreža s porukama da trebamo čuvati pčele – ali razmišljamo li kako ih stvarno možemo čuvati? Možemo li ipak bolje i napraviti više od toga?

Budimo dio pozitivne promjene na ovom Planetu! Sadite cvijeće u vašim vrtovima i okućnicama, pomozite i vi korisnim oprašivačima u opstanku!

Knjigu možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 129 kn + poštarina na poveznici: https://goo.gl/4hCoEM

 

 

O autorici