Posebna ponuda knjige "Vrtlarenje u skladu s prirodom" i igre povodom Svjetskog dana pčela - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 19. svibnja 2023.

Posebna ponuda knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” i igre povodom Svjetskog dana pčela

Od 19.-29.05.2023.  imamo posebnu ponudu za sve naručitelje knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” i memory igre “Upoznajmo biljno carstvo”.
Svi koji naruče knjigu ili igru dobivaju na poklon 4 paketića sjemenja cvijeća koje su prekrasne za cvjetne gredice a  vole ih i korisni oprašivači: suncokret (Helianthus annuus), pakujac (Aquilegia), djevojačko oko (Coreopsis grandiflora) i vučika (Lupinus polyphyllus)

20.05. slavimo Svjetski dan pčela.  Ujedinjeni narodi su 2017. godine, na inicijativu Republike Slovenije, 20. svibnja proglasili Svjetskim danom pčela, a s ciljem  povećanja osviještenosti o značenju pčela za očuvanje ravnoteže u prirodi i opstanak cjelokupnog čovječanstva. Ovim se danom želi upozoriti na značaj pčela i ostalih oprašivača, ali i doprinijeti njihovoj zaštiti na međunarodnoj razini.

Na ovaj je uobičajeno da se dijele razne objave putem društvenih mreža s porukama da trebamo čuvati pčele – ali razmišljamo li kako ih stvarno možemo čuvati? Možemo li ipak bolje i napraviti više od toga?

Isto tako, 22.05. slavimo Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Hrvatskoj.

Napravimo svi mi nešto konkretnije za očuvanje korisnih oprašivača i očuvanje bioraznolikosti – sadimo cvijeće i održavajmo kutke bioraznolikosti na svojim imanjima.

Budimo dio pozitivne promjene na ovom Planetu! Sadite cvijeće u vašim vrtovima i okućnicama, pomozite i vi korisnim oprašivačima u opstanku!

Knjigu možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 19,99 eur + poštarina na poveznici OVDJE.

 

Iste poklone dobivate i uz svaku narudžbu memory edukativne igre “Upoznajmo biljno carstvo”.

Igru možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 19,99 eur + poštarina na poveznici OVDJE.

POSEBNI POPUST I POKLONI ZA KOMPLETE KNJIGE I IGRE S EDUKACIJAMA 

Povodom onih dana pripremili smo vam posebne komplete online edukacija po vašem izboru + knjiga ili igra, u kojima ostvarujete čak 35% popusta na webinare te poklon sjeme 🙂

U kompletima  “knjiga + webinar” ili “igra + webinar” ostvarujete popust od 35% na cijenu webinara, a dodatno vam poklanjamo  kalendar iz Biovrta za 2023 i poklon 4 paketića sjemenja za korisne oprašivače: suncokret (Helianthus annuus), pakujac (Aquilegia), djevojačko oko (Coreopsis grandiflora) i vučika (Lupinus polyphyllus).

Komplet knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom + 1 online edukacija po vašem izboru možete naručiti OVDJE.

Komplet memory igre “Upoznajmo bilno carstvo” + 1 online edukacija po vašem izboru možete naručiti OVDJE.

O autorici