Posebna ponuda knjige "Vrtlarenje u skladu s prirodom" i online edukacija 16.-25.03.2024. - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 16. ožujka 2024.

Posebna ponuda knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” i online edukacija 16.-25.03.2024.

Od 16.-25.03.2024.  imamo poklone za sve naručitelje knjige  “Vrtlarenje u skladu s prirodom”, puzzle igre “Upoznajmo pomagače u vrtu” i online edukacija Silvije Kolar-Fodor.

Poklone smo vam pripremili povodom 16.03.,  rođendana Silvije Kolar-Fodor, autorice knjige 🙂

Svi naručitelji knjige, igre i/ili online edukacija dobit će na poklon:
– 3 paketića sjemenja:  rajčica mix, patlidžan mix i Echinacea purpurea mix
– edukativnu brošuru “Podržimo lokalni, sezonski i organski uzgoj hrane!”

Ova ponuda vrijedi za sve narudžbe do 25.03. u 23:59, i za sve uplate do 26.03.

 

Da bismo mogli uzgojiti obilje zdrave hrane, najbitnije od svega je znanje. Znanje koje nam daje sigurnost i koje nam pomaže da ne paničarimo na vrtu kad se dogodi nešto nepredviđeno. Znanje nam pomaže da unatoč svim izazovima možemo uzgojiti obilje na vrtu.
Kada poznajemo obitelji biljaka i njihove karakteristike, kada znamo dobre organske tehnike kojima poboljšavamo tlo i podržavamo bioraznolikost u vrtu, kada poznajemo „korove“, nametnike i bolesti u vrtu  te organizme koji su nam pomagači – znamo kako da unatoč svemu tome možemo uzgojiti obilje povrća i voća.

Silvijina knjiga „Vrtlarenje u skladu s prirodom“ i online edukacije su tu s tim potrebnim znanjem koje vam je potrebno u ostvarenju vaše neovisnosti i samodostatnosti.

1. KNJIGA „VRTLARENJE U SKLADU S PRIRODOM“

Knjiga “Vrtlarenje u skladu s prirodom” Silvije Kolar_Fodor jedina je knjiga koja će vam trebati kako bi od početnika postali iskusni vrtlar/ica i kako bi uzgojili obilje svoje zdrave hrane.

Knjiga ima 176 stranice, bogata je savjetima i fotografijama te će biti pravi dar za sve zaljubljenike u prirodu.

Knjigu možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 19,99 EUR + poštarina na poveznici OVDJE.

 

2. EDUKATIVNA PUZZLE IGRA “UPOZNAJMO POMAGAČE U VRTU”
Puzzle igra na zabavan i jednostavan način pomaže djeci (ali i odraslima) da nauče prepoznavati najčešće korisne organizme oko nas, te tako djelovati i na njihovo očuvanje.

“Inspirirani” upravo neznanjem odraslih na društvenim mrežama kod nepoznavanja uloge korisnih organizama poput gujavica i krtica, nepoznavanjem brojnih korisnih oprašivača poput crne pčele drvarice ili pak osolikih muha, kreirali smo puzzle s stablom koje nosi fotografije i opise 18 korisnih organizama koje nas okružuju.

Ovakvim edukativnim alatima stvaramo nove generacije mladih ljudi koji imaju znanje o korisnim organizmima koji nas okružuju i neće ih nerazumno uništavati, koji razumiju povezanost čovjeka s prirodom te koji će ovim znanjem očuvati prirodu za buduće generacije, ali i svoje zdravlje.

Puzzle dijelovi i kutija su izrađene od kvalitetnog čvrstog kartona koji se neće oštetiti ni uz dugotrajno korištenje. Igra sadrži 80 dijelova.

Edukativnu igru možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 19,99 EUR + poštarina na poveznici OVDJE.

ONLINE EDUKACIJE IZ BIOVRTA
Da biste započeli svoju vrtlarsku sezonu i kreirali povrtnjak u kojem ćete već ove sezone uzgojiti obilje, ili pak voćnjak ili šumski vrt, tu su edukacije koje će vam dati svo potrebno znanje za to.

ZAŠTO ONLINE EDUKACIJE:
Učite u udobnosti vašeg doma, kada god to vama odgovara. Kupovinom online edukacija nemate putne troškove dolaska na mjesto održavanja edukacije i ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na put. Nakon uplate prema poslanim podacima šaljemo vam podatke za pristup edukaciji. Edukacije možete pogledati koliko puta želite tijekom 3 mjeseca od datuma uplate.

Na izbor trenutno imate 6 različitih online edukacija (klikom na naziv saznajte više):
Planiranje vrta 
Kreiranje vrta i prve sjetve u vrtu 
Sjetva i uzgoj presadnica u kućnim uvjetima 
Skupljanje i spremanje sjemena iz vlastitog vrta 
Planiranje, sadnja i održavanje voćnjaka 
Kako kreirati šumski vrt 

Za svaku pojedinačnu edukaciju možete birati između dvije opcije, a u kompletu više edukacija ostvarujete i dodatne popuste:
– osnovni srebrni paket (29,99 eur)
– zlatni paket s bonus videom uz koji dobivate i 6 poklon paketića sjemenja po vašem izboru (39,99 eur).

Online edukacije možete naručiti  OVDJE.

 

Budimo dio pozitivne promjene na ovom Planetu! Stoga budite neovisni – uzgajajte svoju vlastitu zdravu hranu i čuvajte sjeme!

 

O autorici