Posebna ponuda knjige "Vrtlarenje u skladu s prirodom" i online edukacija 16.-22.03.2022. - Biovrt - u skladu s prirodom

Vijesti Silvija Kolar-Fodor 16. ožujka 2022.

Posebna ponuda knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” i online edukacija 16.-22.03.2022.

Od 16.-22.03.2022.  imamo poklone za sve naručitelje knjige  “Vrtlarenje u skladu s prirodom” i online edukacija Silvije Kolar-Fodor 🙂

Poklone smo vam pripremili povodom 16.03.,  rođendana Silvije Kolar-Fodor, autorice knjige 🙂

Svi naručitelji knjige i/ili online edukacija dobit će na poklon:
– 3 paketića sjemenja:  rajčica mix, salata mix i Echinacea purpurea mix
– edukativnu brošuru “Čuvajmo sjeme u svojim vrtovima” u kojoj je opisano skupljanje sjemenja najčešćeg povrća kojeg uzgajamo u vrtu.

Ova ponuda vrijedi za sve narudžbe do 22.03. u 23:59, i za sve uplate do 24.03.

 

Da bismo mogli uzgojiti obilje zdrave hrane, najbitnije od svega je znanje. Znanje koje nam daje sigurnost i koje nam pomaže da ne paničarimo na vrtu kad se dogodi nešto nepredviđeno. Znanje nam pomaže da unatoč svim izazovima možemo uzgojiti obilje na vrtu.
Kada poznajemo obitelji biljaka i njihove karakteristike, kada znamo dobre organske tehnike kojima poboljšavamo tlo i podržavamo bioraznolikost u vrtu, kada poznajemo „korove“, nametnike i bolesti u vrtu – znamo kako da unatoč svemu tome možemo uzgojiti obilje povrća i voća.

Silvijina knjiga „Vrtlarenje u skladu s prirodom“ i online edukacije su tu s tim potrebnim znanjem koje vam je potrebno u ostvarenju vaše neovisnosti i samodostatnosti.

1. KNJIGA „VRTLARENJE U SKLADU S PRIRODOM“

Knjiga “Vrtlarenje u skladu s prirodom” Silvije Kolar_Fodor jedina je knjiga koja će vam trebati kako bi od početnika postali iskusni vrtlar/ica i kako bi uzgojili obilje svoje zdrave hrane.

Knjiga ima 176 stranice, bogata je savjetima i fotografijama te će biti pravi dar za sve zaljubljenike u prirodu.

Knjigu možete naručiti putem on-line narudžbenice po cijeni 129 kn + poštarina na poveznici: https://goo.gl/4hCoEM

 

ONLINE EDUKACIJE IZ BIOVRTA
Da biste započeli svoju vrtlarsku sezonu i kreirali povrtnjak u kojem ćete već ove sezone uzgojiti obilje, ili pak voćnjak ili šumski vrt, tu su edukacije koje će vam dati svo potrebno znanje za to.

ZAŠTO ONLINE EDUKACIJE:
Učite u udobnosti vašeg doma, kada god to vama odgovara. Kupovinom online edukacija nemate putne troškove dolaska na mjesto održavanja edukacije i ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na put. Nakon uplate prema poslanim podacima šaljemo vam podatke za pristup edukaciji. Edukacije možete pogledati koliko puta želite tijekom 3 mjeseca od datuma uplate.

Na izbor trenutno imate 6 različitih online edukacija:
– “Planiranje vrta” (VIŠE)
– “Kreiranje vrta i prve sjetve na vrtu” (VIŠE)
– “Sjetva i uzgoj presadnica u kućnim uvjetima” (VIŠE)
– “Skupljanje i spremanje sjemena iz vlastitog vrta” (VIŠE)
– “Planiranje, sadnja i održavanje voćnjaka” (VIŠE)
– “Kako kreirati šumski vrt” (VIŠE)

Za svaku pojedinačnu edukaciju možete birati između dvije opcije, a u kompletu više edukacija ostvarujete i dodatne popuste:
– osnovni srebrni paket (199 kn)
– zlatni paket s bonus videom uz koji dobivate i 6 poklon paketića sjemenja po vašem izboru (269 kn).

Online edukacije možete naručiti putem narudžbenice OVDJE.

 

Budimo dio pozitivne promjene na ovom Planetu! Stoga budite neovisni – uzgajajte svoju vlastitu zdravu hranu i čuvajte sjeme!

 

 

O autorici