Ponuda sjemenja iz biovrta - Biovrt - u skladu s prirodom

Ponuda sjemenja iz biovrta

I ove godine možete nabaviti domaće sjeme iz biovrta – vrta u kojem se primjenjuju tehnike biovrtlarstva bez primjene ikakve kemije. Nabavkom sjemenja iz biovrta pomažete radu udruge Biovrt – u skladu s prirodom i daljnje čuvanje sjemenja starinskih vrsti od izumiranja.

Kako se ne bavimo komercijalnom proizvodnjom sjemenja, u našoj ponudi nema puno sjemenja po vrstama.  Svake godine imamo različito sjeme u ponudi, s obzirom da radi ograničenog prostora, ali i vremena i kapaciteta udruge ne uzgajamo svake godine iste vrste niti ih ne uzgajamo u većim količinama.
Također, kako nam je glavni cilj očuvanje biološke raznolikosti, količine sjemenja su ograničene po kupcu – svatko može naručiti maksimalno 3 pakiranja po svakoj pojedinačnoj vrsti sjemenja. To znači da npr. možete maksimalno naručiti 3 pakiranja mješavine starinske salate, 3 pakiranja luka kozjaka itd…

Našu ponudu možete pogledati na sljedećem linku, a narudžbu i upite možete poslati na mail biovrt@biovrt.com:

I još više o ponudi sjemenja pročitajte na sljedećem linku: Sjeme i sadnice 
Nemamo puno viškova svih sorti tako da vam preporučamo da čim prije napravite svoj popis 🙂
Želimo vam prekrasnu i plodnu novu vrtlarsku sezonu i ne zaboravite na kraju sezone skupiti sjeme sa svojih biljaka i održati sorte. Na našim stranicama dostupni su vam i savjeti kako to najbolje učiniti.

 

O autorici