Održana završna konferencija projekta 24.02.21. "Zajedno gradimo održivu budućnost" - Biovrt - u skladu s prirodom

Projekti Silvija Kolar-Fodor 25. veljače 2021.

Održana završna konferencija projekta 24.02.21. “Zajedno gradimo održivu budućnost”

Upravo završavamo projekt “Zajedno gradimo održivu budućnost” koji traje od 01.03.2019.- 28.02.2021. i provodi ga udruga Biovrt – u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok te Osnovnom školom Gornji Mihaljevec. U projekt smo uz 2 partnerske škole uključili i 10 suradničkih škola: OŠ Prelog, II OŠ Čakovec, OŠ Nedelišće – PŠ Dunjkovec, OŠ Selnica – PŠ Zebanec, OŠ Štrigova – PŠ Železna Gora, OŠ Orehovica, OŠ Kotoriba, OŠ Donji Kraljevec, OŠ Sv. Martin na Muri i OŠ Vratišinec

Dvije godine prošle su jako brzo, a rezultati koje smo postigli su veliki i ponosni smo na njih. Jučer smo se tako okupili u novootvorenom društvenom domu Novo Selo Rok s predstavnicima partnerskih i suradničkih škola da svečano obilježimo uspješni završetak projekta. Kao voditeljica projekta sam na početku svima zahvalila na dobroj suradnji. Svoje zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s udrugom Biovrt i projektom izrazile su i predstavnice partnerskih škola – Branka Hranjec u ime PŠ Novo Selo Rok, te Ivana Štimec Protrka u ime OŠ Gornji Mihaljevec.

Nakon toga, prikazali smo premijerno završni video projekta u kojem smo saželi sve aktivnosti i rezultate projekta. Za sve škole pripremili smo edukativne brošure “Očuvajmo biorazzznolikost” te sjeme cvijeća za korisne kukce.

Završni video projekta možete pogledati na slijedećoj poveznici:

Konferenciju smo završili uz zakusku i druženje sudionika.

Hvala svima od srca na sudjelovanju i na uloženom trudu, ponosni smo što ostavljamo trajne vrijednosti u školama i znanje učenicima i roditeljima kako bismo svi skupa mogli graditi održivu budućnost!

Projekt “Zajedno gradimo održivu budućnost” traje od 01.03.2019.-28.02.2021. i provodi ga udruga Biovrt – u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok te Osnovnom školom Gornji Mihaljevec.
Program sufinanciraju Ured za udruge Vlade RH, Grad Čakovec i Međimurska županija. Više o projektu pročitajte na: https://www.biovrt.com/zajedno-gradimo-odrzivu-buducnost/

 

O autorici