Održana motivacijsko-edukacijska konferencija za predstavnike OŠ MŽ 04.06.19. - Biovrt - u skladu s prirodom

Održana motivacijsko-edukacijska konferencija za predstavnike OŠ MŽ 04.06.19.

U utorak 04.06.19 smo u prostoru PŠ Novo Selo Rok održali motivacijsko-edukacijsku konferenciju u sklopu projekta “Zajedno gradimo održivu budućnost” koji provodimo zajedno sa našim dugogodišnjim partnerima – I OŠ Čakovec/PŠ Novo Selo Rok i OŠ Gornji Mihaljevec.

Na konferenciji su sudjelovali zainteresirani predstavnici 16 međimurskih osnovnih škola. Obratili su im se Siniša Stričak, ravnatelj I OŠ Čakovec, Marijana Vrbanec, voditeljica PŠ NSR i Karmen Sklepić, ravnateljica OŠ G.Mihaljevec, te prenijeli iskustva s radom na projektima s udrugom Biovrt i prezentirali svoj rad.

Nakon toga, predsjednica udruge Biovrt, edukatorica i voditeljica projekta Silvija Kolar-Fodor predstavila je projekt i poziv za zainteresirane škole koje ćemo uključiti u naš projekt. Pokazali smo im naš dosadašnji rad, školski vrt, voćnjak i učionicu na otvorenom, te nakon toga nastavili druženje na prigodnim domjenku.

Hvala našim partnerskim školama na odličnoj suradnji i svima zainteresiranima na sudjelovanju. Javni poziv za zainteresirane škole objaviti ćemo 10.06.

Veselimo se budućim suradnjama i širenju naše zelene priče u našem prekrasnom Međimurju  

 

Više fotografija s konferencije pogledajte na linku: https://www.biovrt.com/galerija/motivacijsko-edukacijska-konferencija-udruge-biovrt-04-06-2019/


Projekt “Zajedno gradimo održivu budućnost” traje od 01.03.2019.-28.02.2021. i provodi ga udruga Biovrt – u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok te Osnovnom školom Gornji Mihaljevec. Projekt sufinanciraju Ured za udruge Vlade RH i Grad Čakovec. Više o projektu pročitajte na: https://www.biovrt.com/projekti/zajedno-gradimo-odrzivu-buducnost/

 

 

      

Program sufinanciraju Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Grad Čakovec.

Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost udruge Biovrt – u skladu s prirodom i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

O autorici