Odabrane osnovne škole u sklopu projekta «Zajedno gradimo održivu budućnost» - Biovrt - u skladu s prirodom

Projekti Silvija Kolar-Fodor 11. srpnja 2019.

Odabrane osnovne škole u sklopu projekta «Zajedno gradimo održivu budućnost»

Udruga Biovrt u skladu s prirodom u sklopu projekta «Zajedno gradimo održivu budućnost» imala je javni poziv za uključenje osnovnih škola s područja Međimurske županije koji je trajao od 10.06.-30.06.2019..  Javni poziv možete pogledati OVDJE.

Na javni poziv se je prijavilo 13 osnovnih škola iz Međimurske županije. Bilo je izuzetno teško odabrati samo 5 škola s kojima ćemo sljedeće školske sezone provoditi projektne aktivnosti. Još jedan poziv bit će otvoren u proljeće 2020. kada ćemo uključiti još 5 osnovnih škola, pa pozivamo sve ostale škole da se ponovo prijave jer će se iste aktivnosti provoditi i iduće školske godine u novih 5 osnovnih škola Međimurske županije.

Odabrane škole s kojima ćemo provoditi edukativne aktivnosti tijekom školske godine 2019/20 u sklopu projekta «Zajedno gradimo održivu budućnost» su:

  • OŠ Prelog
  • II OŠ Čakovec
  • OŠ Nedelišće – PŠ Dunjkovec
  • OŠ Selnica – PŠ Zebanec
  • OŠ Štrigova – PŠ Železna Gora

Čestitamo odabranim školama. S projektnim aktivnostima početi ćemo s početkom nove školske godine 2019/2020.
Veselimo se budućim suradnjama!

 

Projektne aktivnosti usmjerene su na edukaciju o održivom razvoju s naglaskom na zaštitu okoliša i bioraznolikosti, očuvanje kapaciteta zemlje u potpori životu u svoj njegovoj raznolikosti, poštujući granice prirodnih izvora planeta i osiguravajući visoku razinu zaštite i poboljšanja kvalitete okoliša.

 

Projekt “Zajedno gradimo održivu budućnost” traje od 01.03.2019.-28.02.2021. i provodi ga udruga Biovrt – u skladu s prirodom kao nositelj u partnerstvu s I. osnovnom školom Čakovec i Područnom školom Novo Selo Rok te Osnovnom školom Gornji Mihaljevec.

Program sufinanciraju Ured za udruge Vlade RH, Grad Čakovec i Međimurska županija. Više o projektu pročitajte na: https://www.biovrt.com/projekti/zajedno-gradimo-odrzivu-buducnost/

 

 

      

Projekt sufinanciraju Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Grad Čakovec i Međimurska županija.

Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost udruge Biovrt – u skladu s prirodom i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i ostalih donatora.

O autorici