Obnovljena ponuda sjemenja iz biovrta - Biovrt - u skladu s prirodom

Obnovljena ponuda sjemenja iz biovrta

Cijele prošle 2019. godine u Biovrtu smo vrijedno sakupljali, čistili i sušili sjeme.
S veseljem vas obavještavamo kako su naše zalihe iz Biovrta za slijedeću vrtlarsku sezonu konačno napunjene.

U našem Katalogu biljaka trenutno se nalazi preko 600 sorti. Naravno to nije sve što uzgajamo u biovrtu, u našoj Banci sjemenja ima puno više sorti, što tijekom godina polako dopunjujemo. Cilj nam je u ovom Katalogu biljaka popisati i prikazati sve sorte koje uzgajamo u biovrtu i čije sjeme čuvamo i našoj banci sjemenja. Također, svaka biljka u katalogu biljaka ima link putem kojeg možete saznati više o svakoj pojedinačnoj biljci i o njenom uzgoju. Ukoliko je ona opisana na stranici www.biovrt.com dostupan je link na našu stranicu, a ukoliko nije poveznica je na srodne stranice o vrtlarenju. Dugoročno – sve biljke ćemo prije ili kasnije i detaljno opisati na našim stranicama i tako nadopunjavati našu besplatnu bazu znanja – bazu tekstova o vrtlarenju i biljkama koje uzgajamo u biovrtu. Već sada na stranici www.biovrt.com postoji preko 700 tekstova o vrtlarenju.

Katalog biljaka možete pogledati na sljedećem linku: https://www.biovrt.com/katalog/ 

 

PRIPREMITE SE ZA NOVU VRTLARSKU SEZONU – NABAVITE SJEME IZ BIOVRTA

Pregledajte naš Katalog biljaka i inspirirajte se za novi vrtlarsku sezonu s novim biljkama koje ćete dalje razmnožavati u vašim vrtovima.

Dio naših viškova možete naručiti za razmnožavanje u vašim vrtovima. Nudimo vam trenutno čak preko 370 različitih sorti povrća, voća, cvijeća, začinskog i ljekovitog bilja koje uzgajamo u Biovrtu – u našem Katalogu biljaka na www.biovrt.com/katalog.

Udruga se ne bavi proizvodnjom sjemenja u komercijalne svrhe. Kako je naš cilj da biljke razmnožite u vašim vrtovima, te tako potičete bioraznolikost i očuvanje sorti – sjeme se može nabaviti isključivo u malim količinama, za osobnu potrebu (maksimalno 3 paketića po pojedinačnoj vrsti).

SVIMA ŠALJEMO I POKLONE!
Svaki naručitelj/ica dobiva na poklon paketić sjemenja prema našem izboru – jer mi želimo zašareniti vaše vrtove.
Dodatno, za narudžbu iznad 50 kn svatko sam bira 1 paketić cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon, a za narudžbu iznad 100 kn svatko sam bira ukupno 2 paketića cvijeća ili začinskog/ljekovitog bilja na poklon s liste predloženih poklon sjemenja. Poklon sjeme bira se s našeg popisa na sljedećem linku: https://www.biovrt.com/poklon-sjeme-uz-narudzbu-iz-kataloga-biljaka/

POSEBNE POGODNOSTI ZA ČLANICE I ČLANOVE UDRUGE U 2019. GODINI
Svi članovi/ce udruge koji su tijekom 2019 platili članarinu udruzi i bili upisani u Knjigu članstva, od 08.-15.01.2020. sjeme mogu naručiti uz 20% popusta na ukupnu narudžbu – samo nam u bilješki uz narudžbu napišite “član/ica 2019”. Hvala svim našim članovima/icama na podršci našem radu! Sve koga zanima više o članstvu u udruzi, možete pogledati OVDJE. 

 

Nekih vrsta imamo više, nekih manje – znate već, tko prvi – njegovo!

 

Više o uvjetima nabavke sjemenja iz biovrta pročitajte OVDJE. 

Katalog biljaka možete pogledati  OVDJE.

Detaljne upute kako naručiti iz našeg Kataloga biljaka pogledajte u kratkom videu OVDJE.

 

Neka nova vrtlarska sezona počne! Uspješan uzgoj i puno radosnih trenutaka u vašem vrtu vam želimo  🙂

O autorici